All i want

Is you...



Varför ska det vara så komplicerat ?

New life


Agda fick ett litet sto i dag kring 6 tiden :) Mkt söt med väldigt långa ben & öron :) haha

Kom hem för kring 9 hursom helst så vart i stallet drygt 6 timmar men allt fungerade mkt bra med fölningen :)
Så Foffen fick vila men i morgon är tanken att efter hästskötarexamen blire en sväng förbi WF & sedan kanske fara ut med han en sväng i skogen tror jag.
Känns inge bra över hästskötarexamen, Faaaaaaail som fan kommer det bli. Fösta i holmens historia som inte klarar det lixom. Huvva nu är jag nervös !

Ändrig av planer

Blir åka till WF vid 3 när Thomas kommer hem istället för det börjar dra ihop sig för Agda som nu fått komma in. Så blir nog att Foffisen får vila, lite synd men måste ju ha koll på projektarbetet lixom ;) Så blir ta med läxböckerna och sitta där och plugga i väntan på föl :)


Smaragd A, även kallas Agda :)


Rise and shine

Vem vaknade nästan nyss ? jaaaag, hörde inte alls väckar klockan i morse... vem pluggade i går ? Inte då jag iallafall... börjar ha lite lätt panik inför hästskötarexamen som är i morgon !!
Sen börjar det närma sig fölning på Agda, slår vad om att det blir i kväll bara för jag måste sova för att orka upp svin tidigt för att vara på holmen halv 8 för hästskötarexamen. Just min tur lixom...




Bilder från filmen på hesse träningen :) Världens finaste Foo Fighter som i dag ska få komma ut på en jogging tur och strecka överlinjnen lite ;)


Hesse träning 30 Mars



I filmen skrev jag dock fel, skrev 30 april men det har ju inte ens varit. Haha ;)
Ber sedan om ursäkt för min mammas otroliga filmning. Nä skakar inte alls lite på handen...

Cause you make me smilie

Nu är jag trött efter dagens ridpass som gått väldigt bra ! :)
Första passet på holmen vart det dressyr på tränsbett, red först Errac sedan skulle vi byta hästar precis som på hästskötarexamen då fick jag Hanowa. Mkt nöjd med båda hästarna faktiskt och det va kul åh rida errac igen det var ett tag sedan jag red han :)
Sedan andra passet i bodenmed Foffen på kandar, dressyr träning + lite bommar. Tränade ja först rida över bommarna, skänkelvikning, 8 meters volter i galopp m.m
Mkt nöjd fast skänkelvikningen kunde gått bättre men jag måste bara hålla reda på alla tyglar och inte låta bridongen bli för lång. Men mkt nöjd med tanke på hur allt gått senaste tiden. Behövde verkligen detta!

Mamma filma på andra passet så ska se om ja i kväll slänger upp nå på youtube ;)Måste dock plugga i kväll... Hästskötarexamen på torsdag. PANIK !


Losing touch

Kom hem med tidiga bussen halv 3 från kalix i stället för halv 4. Sov på bussarna till boden där jag gick till folketshus och vänta på Thomas för att ta mig hem.

I kvälll borde jag verkligen plugga men jag är så trött så vi får se vad som orkas göra i kväll alltså. Mest lockande var att sätta på en film och somna till den, hehe. Man ska ju orka med 2 ridpass i morgon!

Åh gissa vem som fått nybakt bulla ? :D Jag såklart, nu vart jag glaaad




Ska försöka få mamma att fota på Hesse träningen i morgon ;)


Åh så lite...

Godis på de här då ;) har simmat klädsim 30 längder, längdykt 18 meter = jag förbättrade mig med 10 meter från förra gången! Sen haft livräddning oxå så tyckte jag förtjänade lite godis så har vart på Coop åh köpt det + digital foto tidning så nu sitter jag på folkan och väntar på att klockan ska bli lite mera så ska jag börja dra mig upp mot skolan igen åh ha klassråd + projektarbete! Efter det får jag äntligen åka hemmåt

Skola

@school för tillfället. Har svenska just nu men blir inte så mkt gjort när man sitter i datasalen lixom ;)
Sedan har vi idrott, vi ska bada. Klädsim dessutom + livräddning tror jag. Men nu ska jag dra för svenskan slutar !


Studenten närmar sig

Köpt denna klänning ikväll på tradera :)

Hoppas den passar bra, nackdelen med att köpa via internet... men ska nog inte vara nå problem efter det vi mätt. Men har verkligen fastnat för denna klänning så hoppas den passar mig bra ;)

It´s gonna be hard

Har fixat blogg lite granna.

Annars i dag har jag begett mig ut i snö stormen. Tanken var ju ett dressyrpass för Dixie men då dom ploga ridbanan vart det rida ut i stället vilket inte alls gick bra. Men allt har bara blivit fel i dag så tar nya tag, Hesse träning tisdag då banemej ska här ridas. Om det inte känns bra efter det passet vetefan vad jag ska göra alltså... Måste ta ner kraven på mig själv, måste bara rida och inte tänka så mkt.
hujja snart äre lule tävlingen och jag längtar inte som det är just nu.

Jävla helvetes dag, ända positiva är att mamma & Thomas farit upp till harads så har huset för mig själv = Musiken på högsta volym men förutom det tyst i huset och helt lugnt. Gillar att ha huset för mig själv i bland.

I kväll när folket kommer hem blire fara ner åh sola. Ska bli brun till studenten. Fuck det är bara 75 dagar kvar och då har vi bla påsklov, helger och sånt så inte mkt skola kvar nu.

27 Mars

Hoppträningen gick kanon faktiskt. Förutom att första gången vi hoppa "bi hindret" där nallebjörnen stod på sidan höll ja på att flyga... Men var mitt fel för jag satt inte helt vid sadeln och jag vet ju hur han kan vara första gången på ett hinder och det var på uppvärmingen. Sedan hoppa vi bana på 90 och det gick bra lite tidiga språng ibland men sedan sista hindret så vart jag för passiv så han stanna men jag var som mera berädd på att han skulle stanna än hoppa så var helt mitt fel som inte red mot det ! Det var det ända som gick dåligt egentligen sedan hoppade vi omhoppningsbana oxå, Foffen är ju grym på åh vända, så länge ryttaren vill det. Måste bara tänka på yttre hjälperna och inte dra i inre tygel ! Hur mycket jag än vet det blire ju att i ögonblicket glömmer man och gör ändå inte som man ska ! Nä men helt klart nöjd, flög ju inte av ;) haha

Sedan när man kom hem igen från stallet så var huset fullt i människor kändes det typ men Kennet, Marie, Adam, Selma & Lydia var här och dom 3 ungarna lever då inte om lite. Man blir ju helt slut i kropp & huvud.

Sen vart det Pizza sedan käka upp resterna av tårtorna ;) Haha

Birthday cake

Sitter och väntar på att få käka tårta ! Måste dock vänta tills mormor & morfar kommer... Hur som helst Thomas fyller år i dag så det är därför vi ska käka tårta ;D
Sen kl 15 ska jag vara på brk och bygga fram till hoppningen.


Muums !

My everything is you

Nää nu vart det jobbigt att se Let´s Dance! Hoppa i duschen, sedan ta lite cola och chips och sätta sig och se avsnitt 15 av Vampire Diaries ;)
Patetiskt liv men jag är ju patetisk, inte sant ? (A) ;) 

I morgon hoppträning kl 17 med denna underbara lilla häst som ibland har sina egna åsikter :)
 

You bring the best out of me

In everything I do, you bring the best out of me
You are my wings to fly
You are the wind beneath them
I miss you every night, when I close my eyes



Love                                           Friends


Ponny                                        Häst


Trött...

Men det är ju som vanligt då helt enkelt.
Pass nr 1 i dag gick väll bra, iallafall på slutet och red Fröken på kandar. Dock är det fröken vi pratar om så var driva, driva, driva som gällde.
Pass nr 2 gick väll siså där, Foffen va pigg pigg pigg pigg. Öronen rakfram och bara springa fanns i hand värld. Var som att försöka komma i kontakt med yttre rymden men han var väldigt lätt i steget och var pigg och glad, vilket alltid är nått. Men nä alltså han var bitvis fin men han är så grymt pigg för tillfället.

Går kvällen vart lyckad då ja somnade med tvn på, datan på, lamporna på, inget alarm var ställt och telefonen var inte i laddaren = iprincip ingen ström på morgonen. Sedan kunde jag knappt röra nacken då jag legat så dåligt i natt. Vart andvända min gamla telefon och fan vad den är liten ! Problem iknow

Kvällen blir lugn, tv tittande och borde väll plugga men vetefan om jag ids men det alltså. Kändes väldigt tungt !


Dark

Jag är trött... helt slut.
Hursom helst på holmen i dag så hoppade vi, hade fröken och det gick väll sisådär. Hon blir så seg men hoppar nå otroligt så ja. Ett språng kom jag väldigt efter i men annars gick det väll överlag helt ok.
I morgon Kandar ridning och dom pratade väll om att vi skulle ha samma hästar.

I dag efter jag kom till boden, vilket var halv 7 så for vi in till gallerian en sväng och kika på H&M som hade invigning men ingen i boden har väll missat det. Hitta iallafall en T-shirt, hehe. Egentligen har jag inte råd men kunde inte hjälpas för jag behöver nya kläder.

Nu se klart Vampire Diaries avsnittet, som jag förövrigt redan sett men för att jag inte har nå bättre för mig så sitter jag och ser.

You and me


Someone i miss

hej jag kan inte måla nagellack på min högra hand. Jag suger på det och det blir värre och värr ju närmare lillfingret och det blir hemskat !
Förutom det tänkte ja bara säga att nu ska jag se klart ett avsnitt av 90210 , slänga upp en bra låt här, sen packa och seeen sova.



puss


Somewhere between a rock and a hard place

Fresh

Vart åh solat i kväll, sen duschat, haft hår inpackning och bäddat rent i sängen. Nu ska jag se om vi har nå glass hemma och sätta på nån film kanske :)
Iallafall lugn mys kväll.

I morgon har jag "sovmorgon", då jag börjar först halv 12 då bussen går ut till holmen. Men jag måste gå upp halv 7 och åka med bussen 5 över 8 från boden för åh komma till kalix ca kl 10 för åh vänta i kalix/skolan i drygt 1 & en halvt timme -.- Älska torsdagar...


Miss you

Störande...

Stör mig på att alla tävlingar är samma datum i maj-juni... Bodens hopptvävlingar är samma helg som studenten, holmens dressyr tävlingar & klassåterträffarna... Greeat.
Jokkmokks hopptävlingar är samma helg som Arktiskts & Älvsbyns dressyrtävlingar, ännu mera greeat.


24 Mars

Det är skönt att vara ledig, sov till halv 12 och sen drog jag till stallet, red ett lättare dressyr pass med Foffisen. I hopp sadeln just för att ifall han skulle bete sig som jag gjort senaste tiden så skulle jag bara kunna fara ut i skogen och just för att det ligger bättre än den nuvarande dressyrsadeln som jag ska ha på söndag & tisdag. Vill inte rida så mkt med den då den inte ligger jätte bra. Men nä Foffisen skötte sig faktiskt bra i dag för en gångs skull eller ja bättre i allafall. Kunde gått bättre men med tanke på hur det gått efter tävlingen är jag jätte nöjd med dagens pass och jag behövde verkligen känna att det funkar igen !

Efter ridpasset så fixade Monica stången till kandaret och så plockade vi ihop ett som vi skulle passa in på han men då fick vi hjärnsläpp och inget tycktes sitta rätt xD Tacka vet ja iphonen så googlade fram en bild för åh se hur det skulle se ut, haha ibland kan man verkligen få hjärnsläpp !
Sen kom mamma från jobbet och hämtade mig men hon hade lite bråttom så fick gå lite mera än halv vägs från stan och hem. Lite extra motion på köpet ;)

 


Lat

Skulle inte tro att jag orkade åka ner till stan åh sola, nono. Göre i morgon när jag e ledig i stället. Lat i know...
Det känns som om det är torsdag i dag just för vi for från holmen sent, jobbigt för nu är det länge till helgen. Tagga hoppträning ! :D
Funderar på om jag ska ta och duscha nurå och sedan lata mig framför datan ^^

Rolling home

Nu sitter man på buss stationen i kalix som jag gjort i drygt en halv timme. Väntar på bussen hem till Boden. Dagen har gått ganska segt men har ridit kiwi, visat Ivan i häst hand och longerat Kalle tsm med Emilia.

Foffen kommer bli mitt offer i veckan då jag ska träna knoppning nu före ridpassen har jag bestämt ! ;) i kväll blire chill, kanske plugga, kanske se vampire diaries om ja hinner för ska ner te stan och sola en sväng är planen! Sen om det blir av vetefan. Hursomhelst kommer hesse nu så vi ska rida för han tor, fre, tis x2 :) great

Already Gone


All the things we wanted

Förutom skola. lule och panik/ångest/stress så har jag vart en sväng på stan i boden, handlat lunch till heldagen i morgon på Holmen, vart förbi på WF en sväng och en sväng ut till Monica och hälsat på lilla Foffisen :)
Plugga? Nää inte i dag...

För tillfället så ligger jag framför datan och dricker cola och käkar chokland, not good. Har inte ätit chokland på några veckor faktiskt men åh nu kunde jag inte hålla mig och nu kan jag typ inte sluta äta det, världs problem. Haha.


Det jag shoppa i lule, Marabou digestive som jag för tillfället sitter och käkar på(orka inte rotera bilden) & en bild på Agda från i dag :)


Hare bra och sov gött för nu ska jag bara slita mig från datan och packa väskan för imorgon sedan fixa mig för kvällen och försöka att inte fastna vid datan igen... och där efter sova;) Ska bara slänga upp en live version av Already Gone med Kelly Clarkson, gillar den versionen bättre,  innan jag sliter mig från datan.


Ångest

Vart att köpa en T-shirt & en Skorta aktigt typ, usch inte bra men behövde lite nya kläder. Förövrigt så är typ alla mina svarta linnen borta, gone & vet inte alls vart dom är :O
För tillfället sitter jag och har ångest & är stressad som fan pga av några andeldningar
* Hittar inte mitt Holmen skrivhäfte från 2an där det står om foder som jag skulle behöva läsa lite på till hästskötar examen,och vi har "lilla hästskötarexamen" i morgon! Sen är det i10 dagar till själva hästskötarexamen...
* Vill till kåbdalis, hela jävla gårdagen & dagen skrivs det på facebook om kåbdalis. och jag har varje vinter sedan ja säkert va 5-6 år vart uppe dit. Sedan eftersom skilde sig vart det lite mindre men denna säsong har jag ju inte vart upp nå! Det känns hemskt då jag vill åka slalom & bräda men jag hinner inte :( Fuck vad jag vill till kåbdalis...
* 81 dagar kvar till Studenten & mkt mindre till projektarbetet ska vara kvar, skönt att gå ut skolan men skulle kunna hoppa över tiden till själva stundet veckan så jag slipper allt skolarbete tills dess. Känner mig så stressad.
*Måste börja simma & springa lite oftare nu, sen måste jag sola oxå. Blek som man är...


Luleå

Just nu är jag i Luleå, ska dra en sväng på stan sen hem. Vi slapp klassråd & projektarbetet. Fatta skönt för hade jag haft det hade jag inte börjar ännu !! Först kl 2 hade det börjat. Åh så skönt att slippa det alltså:)

Nödvändigt

Så nödväntigt att åka upp till kalix för åh sitta vid datan, kunde ju ha åkte med sena bussen om jag visste att läraren skulle va sjuk ! Typiskt. Aja bara 1 gång kvar på svenskan sedan är den slut ! :D Finally, bara hoppas på att man får Godkänt då men fick ju G på Nationella så ska väll inte vara nå större problem hoppas jag ^^

Måste komma på vad jag ska göra med min lugg... den är hemskt lång och bara i ögonen men samtidigt för kort för att göra nått annat med och kan ju inte klippa den då jag vill spara ut och klippa sne lugg sen igen, Great. Varför skulle jag klippa lugg. Nästa gång jag ska testa nå nytt snälla stoppa mig !!

Men nu ska jag åter gå till att göra inget tills idrotten börjar om ca 1 timme, kuuuul !


Världens Finaste Foo Fighter

Från Mars 2009-Mars 2010 nu :)
Foo Fighter
f. 01
e. Pablo 973
ue. Rockad 406
Äg: Monica Lierud
Tävlat: LC/LB Dressyr, 110(120 är jag inte säker på) Hopp

































Sweet dreams

Nu ska jag sova så jag orkar upp 5 i morgon, fast nä det kommer jag ändå inte göra. Skulle inte spela någon roll även om jag sov hur länge som helst jag skulle aldrig orka upp. Men försöka kan jag ju alltid göra så good night and sweet dreams.
Puss


Oxygen


Vit blogg...

Förtillfället är bloggen extremt vit, vet inte hur jag ska göra men den får se ut så hära tills vidare. Mkt häst bilder men det är mkt häst i mitt liv så ;) 

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och ladda inför i morgon som består av hat-svenska, idrott, drygt 2 timmarshål, klassråd & projektarbete, där efter hem med halv 4 bussen, kul -.-
Kanske skriver nå mera senare :)

Come on



Några bilder från fredagens hopp pass med Foo Fighter :)
Finaste hästen, även om han i dag var lite ofokuserad men vart bättre på hem vägen, men antagligen lite träningsvärk men man måste ut och röra på benen efter så hårda pass som sagt :)

Hoppträning Lördag, Ev. träning för Dixie på söndag och sedan tisdagen (alltså inte nu på tisdag) efter det Hesse träning. Nu blire lixom hårdträning för lill hästen ;)

Sick little games

Nu stallet och rida ett lugnt pass med Foffisen bara så han får röra på kroppen efter så hårda pass :) Sedan är ju inte ridhus botten där den bästa. Aja i kväll ska Linda & Pejjo komma åh visa bilder fårn Japan (!) resan, tror jag dra dissen och passar på åh lånar Thomas data för åh göra en total makeover på min blogg ;) Eller försöka i allafall ^^

Iallafall nu drar jag innan mamma får damp utbrott, fan vad hon har bråttom hela tiden över allt ! Dixie skulle ju komma först kl 12 typ...


Everlong


We´re so good at pretending

so good...

Orkar inte städa nå mera men nu ser man typ golvet i allafall, yeey. Pluggandet har inte blivit så mkt i kväll men ska läsa lite senare. Nu haha käka popcorn (HAHA) och se nån film, är sugen på nån skräckis ;) Eller typ New moon, ah vi får se vad det blir.

Alla planer för kvällen sprak, alla 3 altenativ lixom bara så där. Lyckat !

hopp pass 3 avklarat




Några bilder från dagens hopp pass, mamma suger dock på åh fota så fick typ inga bra bilder -.-
Dagens pass gick väll sisådär. Han hoppa av lite tidigt för det mesta men Monica & Dixie sa att han brukar göra så när det är lägre höjder och han är lite trött i kroppen då det är lättare för han än att komma nära så. Sedan är han så hoppvan så han vet ju vad han gör. Piloten måste bara oxå vara med på noterna. Men ingen avflygning och vattenmatta tog vi oss över ;) Hoppning nästa lördag igen då sedan Hesse träning tisdagen efter :) Nice

Nu blire städa & duscha. Jag e trött ! längtar tills ja får bilderna fårn i fredags i hopp om att dom e bättre ! Men ingen kan va sämre.

Like sunshine after rain

Haha vi kan börja med att jag dog när jag kom hem till detta i dag, av skratt :

Sedan har jag fått veta för att Thomas jobbar jui gallerian/folketshus så han var där nere när dom skulle tömma popcorn maskinen och dom fråga om han ville ha lite popcorn. Haha !

Foffisen var då fin i dag på hoppningen :) Han skötte sig i allafall och jag flög inte av och Kicki sa att det såg mycket bättre ut i dag :)
Tackar malin för att hon fota <3 Bilderna kommer dock nån annan gång i livet ;) Nu taggar vi om inför nästa pass som är i morgon kl 11.15!
Drutt gick förövrigt också bra i dag, lite ryttar miss som ledde till pallnit på ett hinder men kvar att jag och sedan var det lite bockspång efter men även där sattt jag kvar så. Greeeat !

Nu känns livet lite bättre i allafall :)

Less

Buss helvete !!! Kärring till chafför i allafall. For till skolan efter ha somnat kl 3, då gick man upp 5 fast låg i sängen ph tänkte inte fara till skolan men ville så ha mina ridstövlar till i kväll, hade först tänkt stanna hemma. så for hem i från kring 10 över 6 och vi brukar åka kl 6 men hann precis till den bussen. Men det va bussen nu har körs av en jävla kärring!! Less på allt, less, less, less

Helvete

För tillfället känner jag för att hoppa av skolan fast det bara är 85 dagar kvar. Så hemskt känns det just nu.
Jag pallar det inte, jag gör bara inte det.

Nu kommer jag sitta uppe hela natten och göra läxor. Sova får bli någon annan gång i livet som jag bara älskar !


Mitt humör i dag har inte vart på topp kan jag ju lugnt säga men jag är arg, stressad, irriterad, trött & allmänt less på vardagen !!


All we ever do is say goodbye

För drygt en timme sedan kom jag hem efter ha vart på skolan, åkt buss hem, en sväng förbi stallet och prata med Monica och Díxie. Så for hem i från kring 8 i morse och kom hem kring 8 i morse, älskar livet. Sen att man på hela dagen ätit en hårdbrö macka & lite godis + en tugga av äckelmackan vi fick från skolan så var det jätte kul åh komma hem och det inte finns nått åh äta och man måste ställa sig & laga mat men det fanns typ inte heller nå vettigt att laga så. Sen till efterrätt vart det hallonpajs biten som jag tittat på där nu nån dag. Den var mumsig !
Till maten vart det sitta och se Vampire diaries, fast hade redan sett det avsnittet men ändå ;)


I morgon upp tidigt för att palla sig till skolan, dock känner jag inte för det fast har mina ridstövlar åh allt där uppe :( Så måste väll, sen blire hoppning i morgon då på holmen sen hoppning på kvällen igen & sen lördag.
Jag undrar vad som hände med dressyren?? Haha


Nu duschen sen ta ett äpple & se tv. Krafterna till att plugga försvann !



Allt jag vill är att allt ska vara som förr

I miss all the little things

Arg som fan för tillfället. Sitter iallafall på skolan åh väntar på bussen. Jag som inte hade tänkt gå till skolan alls i dag, jag som alltid måste göra det på torsdagar... Nä ser fram i mot ridningen i dag på holmen, dock inte va stallchef, jobbigt värre. Nä önskar jag inte ätit upp godiset för jag hade velat ha det nu men nä ska bli nyttigare. Kan seriöst inte fortsätta så här, det är hemskt. I dag slutar man halv 5 så borde va i stan kring halv 7 om jag har tur och inte bussarna gormar eller nå. Blir åka en sväng förbi stalle och prata me Monica och Dixie om dom e där. Sen får vi se vad som händer, kanske plugga vore en bra ide, och sova <3 håller för tillfället på åh somna...

Just trying to be happy

Har gjort en ny header till malins blogg Kanca, hoppas hon gillar den :)
Hade tänkt göra en ny åt mig själv oxå men orkar inte i kväll så det får helt enkelt bli någon annan gång.
Nu anmäla sig till hoppträning 27/3 och sicka in intresse om praktikplats + fotokurs.
Sen se lite tv och sen sova.
Pluggande blir att göra i morgon, har ännu inte gjort rakrktningen som skulle vart inne före sportlovet, ops


It is what it is


Finally Alone

Sitter vid Thomas data för tillfället, ska hoppa i duschen sedan ska jag leka lite i photoshop :)
Red inte Foffen i dag btw, han fick massage i stället med Dixans massage maskin. I morgon tömkörning med Monica sedan Hoppträning.
Proppen till luleå har kommit, så ska väll ta och anmäla mig om jag kan bestämma mig om klasserna. Men det lutar tungt åt att bara ta LC & LB lördag. Kände inte för LBn på söndag, för det första är det på långbana och nä känner inte för det. Inte för att jag känner alls för åh tävla efter denna hemska vecka men nä rider i laget och det är Hesse träning i slutet av mars. Förhoppningsvis börjar det gå uppåt efter det.

Ska slänga in en låt innan jag går för att duscha! Sen blire musiken på högsta volym, fan vad jag älskar att ha huset för mig själv :D Bara katten som jag för övrigt inte sett på hela dag, hmm han ligger väll där uppe åh sover ^^

Too long we've been denying

Nice, fått hopptider inför helgens hoppträning. Förhoppningsvis kommer iallafall det att gå bra. Värsta som kan hända är att jag flyger av och dör och det var ju inte så hemskt ;) haha nä ska försöka se lite positivt på allt nu, försöka
på Fredag blire iallafall kl 20.00, blir sen kväll där och på lördag blire kl. 11.15 så lite vår man sova ut iallafall :)

Kommer bli skönt att få sova i morgon iallafall <3 Fast ska till stallet vid 12 men det var en annan sak ;) Leedig <3

From where you are


Everything

Holmen och rida ett dressyrpass på Fröken, va väll lite segt åh kämpigt i början men sen då gick det kalas!
Buss hem, satt mest åh lyssna på musik och var sur över min mentor, morr.
Sen Foffisen... nä jag orkar inte ta det men kan ju bara säga rent ut sagt ett helvete. Nya tag i morgon med ett dressyr pass. Inget har funkat sedan efter tävlingarna. Eller det har bara gått sämre och sämre.
Och jag fattar fortfarande inte att Monica låter mig rida honom... jag skulle lixom aldrig göra det, haha. Ett försök i morgon går det inte då vetefan vad jag gör.
Just sett klart senaste avsnittet av Gossip Girl, undra vad man ska se nu. Lite Vampire Diaries kanske ;)

Men ja just ja filmen i går, var väll bra men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Hade sina stunder men njaa.

Måste fota nå någon gång, börjar få lite lätt bildbrist.



Love sucks, life sucks, everything just sucks

Valentine´s day

Är inte i dag men jag sitter åh kollar på filmen, dock hackar den hela tiden och laddar apa segt. Men har velat se den länge. Dock har jag bara kommit på 36 min av 111 i filmen, men det går sakta frammåt. Men det är inte kul åh pausa hela tiden.

Men i morgon ska jag inte på klassgrejjen för ska ge Millen lunch/middag när jag kommer från skolan, annars får hon inget. Så kan det gå, men inte klagar jag, fast min mentor kanske men det var inte mitt problem. Det är ju inte obligatorisk antar jag så va fan ^^

Nä se klart filmen för att sedan soova och kliva upp kl 5 i morgon. Fuck jag måste packa mina ridkläder i kväll... det glömde jag ju totalt bort, ÅH vad jobbigt allt vart nu !

      
- Forever and almost always -

Still miss you

Sitter på skolan, kollar såklart facebook och sitter nu på bloggen då såklart ;)
Det va skönt åh ändå får sova till kl halv 7 i dag i stället för typ 5-kvart över 5.
PÅ idrotten vart det bara gå en lite sväng sedan stå och vänta på dom andra som sprang. Vi var ute och jag hade inga ute kläder så kan det gå ;)
nu har vi i allafall projekt arbete men blir inte så mkt gjort, haha ... Usch måste ta tag i det nån gån...


I morgon ska vi tydligen ha nå grejjs med alla smr klasser, men jag ska ju ha Foffisen så vetefan. För isåfall blir åka hem med halv 4 bussen men då är ja ju typ hemma i boden halv 6-6 åh då kommer man va trött, det har börjat bli mörk åh det nä! Vill men jag ska rida Foffen, tyvärr. För vilar har 2 dagar kommer jag ju ha det jag gör på onsdag...




Allt som hände var mitt fel men nu är det väll försent.
Det kommer aldrig bli som det var och jag behöver
inte en till andledning till att inte flytta

If I fall again

Kan börja med att säga att jag har ångest som fan över skolan åh allt efter åh nä bara allt... allt känns bara hemskt och jobbigt. Helvetet i veckan mest har vart Foffisen, inget efter tävlingen har gått alls. Men skyller på munnen nu och tar nya tag på tisdag. Monica åker till Uppsala i morgon till onsdag så jag har honom tisdag & onsdag, onsdagar brukar jag ha och nu allt oftare då det blir ljusare när jag kommer hem på tisagar oxå.
Hur som helst nya tag med det !

Skolan har jag iprincip gett upp känns det som, jag tar alltid tag i pluggandet fast än jag säger det.
Sen min lugg vill jag bara döda, vet inte vad jag ska göra med den för nu är den så lång så den är i ögonen hela tiden om jag har den som på bilden till vänster Sen är den för kort för att göra nått annat med, lagomt less. Vill ha som jag hade innan :( dom 2 bilderna till höger
  
Ego


Agda var beräknad föla i Lördags, snart så är det nå dags :)



Nu sova sen ta 8 bussen till kalix så jag kommer inte gå på svenskan, jag orkar bara inte med det just nu. Ska dock gå på idrotten. Fast undra vad vi ska göra, hmm, och så ska jag gå på projektarbetet då. Men nu först då sova.
Sleep tight <3

Crazy

Helvetes vecka, helvetes dag, helvetes allt ! Blir galen... God lust att va hemma från skolan i morgon, orkar bara inte.




Men lilla Mumlan som vi börjat sitta på i veckan har skött sig perfekt. I dag vart det lite trav steg men nu blire vila för henne. Hon är ju bara 2 år men suger duktig !
Foto: Dixie


Eclipse



Längta lixom !

Melodifestivalen

Vart inge plugg i kväll... fastnade framför melodifestivalen som kan dra till helvetet med sina skit bidrag, kan det aldrig komma nå bra bidrag ? Fattar inte ens varför jag såg eller jo för att mamma och thomas hade chips åh cola där uppe, haha.
Nu ligger jag vid datan och har tv på här nere oxå. Borde väll snart ta och sova tror jag. Men borde behöva plugga. Äsch vi tar det i morgon, söndag, sista minuten som alltid, duktigt sandra !


Måste ta tag i att fota mina häst/ponny grejjor, mest ponny grejjor då som bara ligger och tar plats. Måste verkligen ta tag i det nu alltså.


Soulmate dry your eyes

Foffen var busig, pigg och galen i dag, haha. Hur som helst först fatta han typ inget utan galopperade lugnt på men sedan tände han till och det mesta vart farligt och sedan drog man iväg lite in i rumpan på hjälten så jag skulle ju bromsa till honom nä då sparka han bakut 2 ordentliga gånger. Sen skulle jag ta den andra galoppen ett tag så bröt av till trav och fattade den andra då, nä då flög han ju i luften i bakutspark igen och drog iväg, i den galoppen han redan galopperat i då och drog på lite extra. Vilat i går + vår i luften så blire det resultatet, förra året hade han sparkat Fredrik när han och monica var ute med dom. Sedan fick dom snöplumsa lite och snön gick ja väldigt högt på honom.

Sen fick Mumlan sin ridsväng och Dixan fotade, få se om hon lägger ut bilderna på facebook senare i kväll.



Åh vad jag blir less på det eviga bråket hemma, vill ha ett ljudisolerat rum så jag slipper höra dom där ute och jag kan spela musik hur högt jag vill. Nä jag vill flytta, alltid när dom bråkar så blir jag så sugen på åh flytta.

Fuck you


Can´t read between the lines

I dag har jag sovit och vart till stallet, men lät hästen vila i dag. Kände inte för åh rida, visste inte heller vad jag skulle isåfall göra med han om jag skulle rida så lät helt enkelt bli och masserad och borstade upp honom ordentligt. I morgon blir ut en sväng med Fredrik & Hjälten, båda hästarna som va jobbiga igår och vilar i dag blire galopp jobb + snöplumsning.

 
Sugen på åh beställa detta schabrak åh ha till tävling och träning på Foffisen :) Tror han skulle passa bra i det, hehe.
Sen har jag hittat ett pannband på Royal som ja oxå är sugen på, dock tror jag inte det är samma brun färg på som på hans träns, haha. Vilka problem, nä tänker mycket heldre på dessa problem än vad jag ska göra efter skolan...


Home

Kom för en stund sedan hem från Jonte och Krille mfl. , trevlig kväll med mycket skratt som alltid. Vart inge sitta på Mumlan i dag för Dixie har blivit sjuk så lördag-söndag ska vi ta henne i stället.
Foffen gick väll, åh varken bra eller dåligt men red inte nå länge för jag vete fan vad jag gjorde och ja tyckte inget funka men lite gjorde väll det. Men nu kände det som om jag har för höga krav på mig och på han hur perfekt allt ska vara och när det inte är det så är det ett helvete känns det som, Nya tag i morgon...

Nu ska jag se på Scrubs och How i meet your mother och sen sova !
Ska förövrigt lyssna på en katt som bara sitter och jamar oxå, less man blir på kissekatten ibland... Hujja !



Snurrigt, ungefär som det är i min skalle just nu


Soulmates are forever

Har legat i sängen i princip hela dagen, förutom några tillfällen ;)
Men nu ska jag göra mig iordning för att palla mig utanför dörren och fara till stallet. Kändes tungt men har jag tur snöar det inte i allafall.


Sleep

Ska snart sova, ska bara se lite gossip girl först på Blinkx. Fått veta att vi ska ha strömlöst mellan 9-12 i morgon på morgonen, lyckligtvis så sover jag nog då så jag kommer nog inte märka nått, så kan det gå.


Vet inte vad jag gjort utan denna häst, vet inte vad ska ska göra när jag går ut skolan. Jag får ångest över att jag vill flytta men vill inte flytta från honom ! Vill fortsätta tävla hela terminen och vill tävla nästa år i arktisks lag men åh jag vill flytta samtidigt. ÅNGEST !

Puss

Don´t know

Har duschat nu, efter jag kommti från stallen, ridit lektion på Foffisen för Dixie. Vi tränade igenom dom bitar vi behöver träna på ur LC:2an då och lite tempo övningar. Sen for vi förbi WF en sväng för Monica var där och kolla upp Bayern och sprutade han i knän och kotor fram. Kollade till Tjockis Agda och nå börjar hon bli tjock nu :) Haha, så vi får se när det kommer en liten fölunge :)
Mumlan fick vila då Fredrik va ute och red och Monica var på WF, vi har 2 som leder på varsin sida och jag som sitter och när det bara var jag och Dixie så sket vi i det. Vi tar det i morgon i stället fast då kommer jag inte hinna åka till Krille åh Jonte, sistnämnda fyller år i morgon, jag som vill ha tårta ! :)

Nu ligger jag och försöker plugga till hästskötarexamen... usch det närmar sig...


Smaragd A " Agda"


Jag måste förlåta mig själv innan jag be dig att förlåta mig

Film från BRK tävlingen


Finally

Äntligen, efter att moviemaker gjort samma sak på thomas data så fortsatte jag försöka på min och äntligen gick det, nu laddas den upp på youtube så ska lägga in den här sen :)

I dag har jag vart hos tandläkaren och kollat men det va inget problem där inte. Sen när jag skulle gå till gallerian för att möta upp Thomas för att åka hem och käka så stötte ja på Linnea och Ylva så vi åt med dom på Opalen i ställe.

I kväll blire rida lektion för Dixie och träna lite på det som gick dåligt på dressyr programen. Sen sitta på Mumlan igen, den lilla 2 åringen nu som jag suttit på 3 gånger och dom gått med henne. Hon är så duktig lilla tjejen :)

Moviemaker helvetet !!

Kan inte spara en jävla film... kommer bara upp filmen sparades inte åh irriterande.
Har förövrigt bråkat jävligt mycket med min data för den dampar som fan så fort jag trycker på en länk öppnas den i ett nytt fönster, tex. på pisbox om jag klickan på min gästbok så öppnar den ett nytt fönster vilket inte är normalt. Sen har jag just nu nere caps lock för har jag inte det blir bokstäverna stora, vilket annars är tvärttom. Sen går jag på mina dokument och ska öppna en fil i mitten så kan jag inte för då öppnas ALLA mappar ovanför den oxå så måste höger klicka på just den jag ska öppna och välja öppna. Allt detta + att movie-jävla-maker helvetet inte vill spara min film gör att mitt humör just nu inte är på topp...


Förövrigt finns det mycket som jag kan förbätte från LCn, fått videon, det är den som jag gormar med i moviemaker förövrigt. Ibland är jag klantig men aja ;) Blir träna vidare till Luleå :D Bara hans mun blir bra, har va väldigt hård i munnen i dag men vi har ju dragit en tand + han blir lite extra så och ofokuserad när han vilat, men det behöver man oxå göra i bland :) Puss på hästen

Hoppsugen

Jag är hopp sugen, alltså jag... haha, så kan det ju gå 19-20 mars är det iallafall Kicki träning som jag anmält mig till :) Sen 30 mars äre Hesse träning sen 10-11 April dressyr tävling. Nu äre hårdträning som gäller :)
Vi får väll se om det blir någon hopptävling men jag vill iallafall hopp lite mera för lägsta klass är ju 0.90m så, men sugen är jag ! Haha

  
Kicki träning feb-10 Hesse träning dec-09 Dressyrtävling mars-10


Nu ska jag byta om och övningsköra ner till stallet för att sitta på Mumlan och rida Foffisen <3 :)

In the eye of darkness darling

Mumlan skötte sig även som en klocka i går kväll. I dag ska vi göra samma sak när Dixie slutar, jag ska bara ta mig till stallet men i värsta fall får jag ta bussen till resecentrum och gå där i från, det är  ju inte tok långt i allafall ;) Foffisen ska även få komma ut på en tur i dag efter vilodagen i går, Monica sa att jag skulle ta gummitbettet och det är klart efter makeovern i munnen :)
Men Dixie slutar 12 sen ska hon ta sig från lule så det är länge tills jag ska till stallet typ ;) Förhoppningsvis får jag filmen från LC:n i dag :D Haha.



Open arms


Makeover

Gjort en header till Malins blogg och fixat den lite :) Ser väll bättre ut iallafall men jag kan ju inte direkt nå mycket heller om koder. Kanske ska fixa till min oxå nån gång, haha det kan ju vara bra.

Foffisen då, vart ned drogad 2 gånger på kliniken. Först kolla vi såret på framtänderna, var inte så nice men rengjordes ordentligt och dom kollade men kan inte göra så mycket utan vi ska bara hålla det rent så det får läka och han ska ridas som vanligt. Sen hitta vi nog det som jag känt på höger sidan, han har inte riktigt velat släppa den tygeln och jo han hade en varg tand dära så han fick vila en stund medan dom tog några andra hästar sedan raspade vi och drog ut den oxå. Så får vi se om det blir någon skillnad :) Han vart ju raspad oxå för han var lite vass på sina ställen. Det var total makeover i munnen ;) haha

Nu gör jag inte så mycket utan väntar på att klockan ska bli typ 6 för då ska jag ner till stallet igen och sitta på Mumlan :)


Foffen och jag på Kicki träningen i Februari, Mera bilder på Pixbox, sida 1 & 2 :D Foto: Malin


Cause then I'll never know

Då har man ridit ut med Dixie och Fredrik i dag. Bara ett lugnt skritt och trav pass för Millen har sin senskada så hon får bara göra det sedan hade Dixie Mumlan som handhäst och både Foffen och Hjälten var nog ganska slut i musklera från i går. Foffisen var riktigt fin i dag oxå, det gillas ;)
Sen när vi kom tillbaka så hängde jag först på mumlan och sedan satt, gick klockrent så nu ska vi göra det hela veckan, perfekt eftersom jag har sportlov :)



Till stallet vid  8 för ska på kliniken då med Foffen kl. 10.

Nu blire duscha sedan plugga och ta det lugnt resten av kvällen. Sicka bilder till Dixie från dressyrtävlingen ska jag dock göra nu första så jag inte glömmer. Hon fick en usb sticka i dag så hon ska föra över filmen från LC:2an :) Kanske fixar ihop nå och slänger upp på Youtube ;)


So why do I try
I know I'm gonna fall down

Resultatet

LC 12 av 26
LB delad 17 av 34

Det vad vart jag kom på tävlingen :)


Tävlings debuten avklarad

Första dressyrtävlingen med Foffen, 61.42% i LC:2an och 58.27% i LB:1an. Jätte nöjd men han var lite skyggig och busig men överlag gick det riktigt bra :) Även lite ryttarmissar men är jätte nöjd :) Orkar inte ta mera ingående då jag fått säga hur mycket som helst. Men i sista klassen var både ryttare och häst ganska trötta ;)
Men det va en trevlig dag men trevligt folk och vårt lag ligger 3a tror jag efter första omgången men om jag ridit Lb:n för laget för jag fick bäst poäng där och så hade Emelie ridit LCn i stället då hon fick bäst där men så klart red hon Lb:n då för laget. Aja Lule i april taggar vi till ;)

Dock ska vi till klinken på måndag med Foffen då han har nått som ovanför framtänderna som Monica och Dixie upptäckte i torsdag ? eller i onsdags och inget säger dom till mig ! Deras agrumet till det var att då hade jag inte vilja rida eller inte velat ta nå i tyglarna och ja det har dom rätt i. Sen ligger det inte så att bettet eller dess inverkan påverkar honom. Vi vet inte vad han gjort men det ser inte trevligt ut men snäll som han är så säger han ju inte i från <3

Mycket häst i dag och mera blire i morgon då ska vi ut på en lugn tur med hästarna där hemma, sen ska jag sitta på lilla mumlan på 2 år (!) och sen ska bayern starta fast det ska jag inte med på men ändå :) Önskar dom all lycka till <3

Nu blire ta det chill hela kvällen. Jag är trött !
Men vart ett långt inlägg nu, aja ;)




Slänger in nån bild hära men finns både på Pixbox och på Facebook :)


Snyggingen i det som skulle vara caysas tävlings täcke.

It hurts

Hujja jag är nog mest nervös eftersom jag känner mig så oförberädd inför tävlingen. Inte vart till Foffisen på 1 vecka (!) helt sjuk. Annars minns jag hur man var i stallet sent på kvällen för att smörj, knoppa och tvätta hästen. Men haha han kommer vara otvättad denna tävling och knoppa gör vi i morgon bitti + smörja. Bara smort ridstövlarna som jag har hemma.



Don´t blame yourself, i would have done the same.
Everythings my fault and i just can´t forgive myselft for all the misstakes i´ve done.

Nervös

Nu har jag börjat bli nervös, det är ju fan i morgon som jag ska tävla ! Och ja är i Skellefteå, greeeat. Måste plugga program i kväll fast kan nästan lc:2an men lb:n har jag ju inte ridit på 100 år.

Down


Räddad, nästan

Blinkx och glass med maräng, banan, Cola&chokladsås och strössel räddade min kväll, efter jag och Despina sett klart avsnittet av vampire diaires på tv slog vi igång blinkx för att se nästa. Fast nu kan vi inte se på deras dator förs om 50 min så vi ska testa och se om vi kan se klart detta avsnitt på min, fast så klart gick det inte så vi laddar ner istället ;)

Running from me

Dag nr 4 på praktiken avklarad avklarad = bara 1 dag kvar här nere i Skellefteå.



 
Jag och Ellen som jag var och gick nån sväng med i ridhuset, sjuk ponny som hade feber och hosta + ville knappt äta och verkligen inte dricka.

Nu ska jag fixa Iringer till datan och försöka mig på att fixa vettiga ringsignaler till Iphonen, man blir ju rent sagt galen på dom där tråkiga ringsignalerna som finns med. Men upptäckte nu att jag inte har nå musik på datan, har ju all på en usb hemma fast Jens fixa så jag kan ladda ner ! Han säger att det inte är olagligt och låter min ladda ner. NICE ! :D Fildelning är olagligt, inte nedladdnig säger han så jag säger inte imot ;)


Vad jag än säger/skriver blire fel.
men jag vet inte vad jag ska tro längre...


Eddahallen

Just nu sitter jag på badhuset här i Skellefteå, vart åh simmat med Jens och Nikki, Despina stanna hemma med Neo. Nu ät jag helt slut och kommer sova gott i kväll skulle jag tro, haha. Btw jag och Jens är läskigt lika i sättet(allt vi gör, vad vi äter, hur vi är helt enkelt) man kan fan tro att vi e släkt ! xD 
Det var skönt att fara och simma då jag inte for i lördags men ska simma regelbundet nu så är det bara ;) åh jag är helt slut, hur ska jag nu orka jobba i morgon ?? Haha :) nä skönt med lov till veckan, det är efterlängtat.

Och i morgon äre vampire diaries så då blitt sitta klistrad framför tv :) bara 2 dagar kvar på praktiken nu, fan vad det går fort! :)

Snöstorm...

 
Denna häst har jag ridit i dag, Wambo. Den största ridskole hästen tror jag han är på ca 170 om inte högre. Han var till en början väldigt seg och stel men vart fin och gjorde nått riktigt fint byte oxå, men sen vart man turig, haha :)
Men i morse, fan va jag var stressad, gick så jag hade gått om tid men när jag gått ca halvvägs så kom jag ju på nyckel!! var ju bara vända och gå tillbax i snöstormen! Men kom i tid till jobbet elle kom dit när jag skulle börja så vart snabb ombyte ;)

Bildbomb

Har blivit ganska bild tomt i dom senaste inläggen så nu kommer det några bilder :)


Stall, ridhus, logga, bilder på hästarna som hänger i ekonomidelen.


Mina "Checkhästar" som jag ska visitera, kolla utrustning/putsa, borsta, kolla/rengöra krubbor och vattenkoppar på och kolla då lite extra på  nu i veckan alltså.

Wambo, Stella, Primus
  
Schatz, Svarta, Igor



Despinas och deras fiskar, dom har "nemo" fiskar och en sån där blå "Doris" och en läskig kräfta !
 


Love sucks

I am trying very hard

Helt slut ! Jobbigt med en 3 åring som inte låter en vara och en 3 månaders bäbis som skriker mesta tiden + jobb. Aldrig mera klaga på att jag inte har några syskon, jag trivs att vara ensambarn. Något av det bästa jag vet är när man är ensam hemma och kan spela musiken på högsta volym utan att någon klagar :) Och att man kan ha tvn igång på ljudlöst utan att någon klagar oxå ;) haha En till positiv grejj med att va ensambarn är att jag slipper dela med mig av mina saker, haha ;) Inga läxor har jag gjort heller... inga alls, det var icke bra. Men just nu sitter jag och uppdaterar min Iphone. Ska sen försöka föra äver lite bilder som jag tänkte ladda upp ;) Och även några till.

Lunch

30 starter i lc och 39 i lb. Det kommer bli en låååång dag på lördag. Hoppas ingen efteranmäler sig!! Just nu har ja lunch och snart ska hästarna in(!) här kommer dom in mellan kl12-13, så jävl tidigt alltså. Hoppas dom får vara ute längre på helgerna iallafall.

Jobb jobb jobb

Nyss ätit middag och nu ska jag Despina, nikki och lilla neo gå en promenad till stallet så jag får se hur man går dit, åker man bil måste man köra runt så mkt för att komma till stallet. Hursomhelst har jag fått 5 hästar som jag ska kolla dagligen + smörja utr. Annars hjälper jag till i stallet det som behövs, den finns alltid saker att göra i ett stall ;) ska nog även få en häst att longera varje dag då den behöver träna på galoppen. Sen på torsda om det hinns med ska jag få rida en häst, haha.

Hot

Det borde va förbjudet för en människa att va så snygg och kommer aldrig att se honom igen... Döda mig, haha, nä seriöst gör det. Sitter i stallet och slutar halv 6 i dag då jag började kl. 10, annars nu ska jag börja 8 och sluta halv 4 :) skriver mera när jag kommer hem till Despina och Jens ;)

Praktik

Idag börjar praktiken och fan vad jag är avis på folk som har lov fast jag har ju det v. 10;) så lov kommer jag att ha men nu ska jag gå ner och käka frukost :) jag är aningen bortskämd med att mamma oftast brukar komma och ge mig på sängen (a)

RSS 2.0