I want you to want me

I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin' you to beg me.



Dagen började med ett tidigt morgon dressyr pass med Foffisen sen jobb! Sen eftersom Emma int hade nån sko så  blev de fa hem efter jobbet, gjorde en mumsig kladdkaka! Men smeten är ju de goaste (aa)
Nu ska jag packa väskan för i morgon blire rida Foffisen, jobba sen rida Magnum sen skulle ja verkligen behöva rida Emma men det kommer bli så sent så måste prata med Monica...
Dygnet har för få timmar, på tok för få timmar!



Bjuder på några bilder på mig och sannas lilla ponny Magnum då :)

Nu ska ja leta fram lite kläder åh packa ner till i morgon sen blire sovaaa, klockan ringer kl 6!

It´s okey

It´s okey if you want to go away
and pretand like you don´t bather
All that lies that made me go insane
and pretend like there´s no other
It´s okey if you want to leave my side




Tänkte fara åh rida i dag, men det var jobbigt så i dag får faktiskt alla hästar vila! Sen i kväll blire nog att kolla vad man kan lägga ut på tradera för försäljning faktiskt. Ganska less på alla grejjer som ligger där ute kan jag ju säga! Kanske man får lite money oxå, vilket behövs! Är ju en fattig arbetslös praktikant...

My heart is blue for you

You are the sun, you are the only one




underbaaart!

Mitt knä är väldigt rätt så svullet på insidan nu, härligt... jag älskar mitt fucking knä! Måste verkligen kollas upp nu men dom på vårdcentralen säger att det är bah vila det går över men det går typ aldrig över och när det känns hyfsat så börjar ja ju anstränga det igen och så blire knäppt ingen. Nått fel är det på det!
Men sen har ja just nu ont över allt från höften och ner i benen typ för ja har stått hela dagen utom när ja ridit och käkat lunch... fyfan vad ja kommer vara död efter dom här 3 veckorna på parelle! verkligen stendöd!

I morgon ska jag iallafall sova ut! Har dessutom duschat så behöver bah sminka mig och fixa till håret, är ja riktigt lat åker det upp i en svans! Sen ska ja ut me Foffisen på kvällen sen kan ja säga att ja tänker sova i morgon kväll!
För på lördag blire rida magnum & Emmsing sen blire nå feeest ;)

We want more than this world's got to offer

We were meant to live for so much more
Have we lost ourselves?


Nu måste jag typ sova, ska upp kl 6 för att fa till stallet och rida foffisen en sväng innan jobbet nämligen. Sen hinna duscha åh fixa mig sen dra till bränslan och rida Magnum, verkar bli skogen me bägge för Brk är sega med att lägga upp SUH schemat så.
Iallafall måste ja packa ner alla smink & hår grejjer som behövs + kläder + smyken och ja nu måste ja ju pröva nån ansiktsrengöring för jobbet! Tralallalaa känner mig lite stresssaad men jag vill ju se klart oth avsnittet :(

Dance baby


How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning


Nu drar man mot jobbet sen blire nog stallet antar jag. Få se vem man rider i dag!

Hästar

Lite bilder på några hästar som man ridit.

Jenta

Bruno

King till vänster

Britney

Boss

O´boy

Britney

Glory

Errac

Drambuie

Ivanhoe

Fantasy

Guylian

Upan L

Cayenne

Foffen

Kolya

Vimce


Foffen

Emma

decisions, decisions

Bit på sanningen och kväva all gråt.
Jag vill byta land och vara hon som försvann
.

Låt oss ta farväl



Efter denna helg, även om inte jag vart så inblandad så har väll dom mesta lärt att man kan inte lita på många.
Vad jag egentligen gjort i helgen där i mot är kommit fram till att jag kan inte stanna här.
Jag har det jätte bra som får rida Emma och Foffen, dom är jätte fina hästar även om Foffen för tillfället känns förjävlig men ändå jag får träna och tävla. Men Foffen kommer aldrig komma till den nivån jag vill. Med Emma så kommer ju hoppningen i första hand och dom ska ju hitta nån ryttare för det så jag vet inte.

Nu har jag bara beslutsångest. Stanna i Boden? Fortsätta rida Monicas hästar? Flytta söder och ut jobba, sen skaffa egen häst? Dra utomlands och jobba ett tag?





When I see your face my heart's burst into fire

Love is pain


The reason

Jobb, rida, vara med vännerna.
Jo jag är rätt så död.

Hesseträningen gick toppen! Emmsingen var super fin som alltid och ja sitsen berömde han som vanligt. Lite mera avspänt i axlarna så dom hade kunnat falla tillbaka lite så hade det "varit taget som ut en skolbok". Även om jag int kan ta åt mig det riktigt så känns det ju kul att höra såklart.

Sen jag ska skjuta älg jäveln i som hänger i björns! Nästa gång ja ser den lever den farligt! Seriöst ska typ leta rätt på ett gevär så ja har. Dock kanske det int bara blir älgen som blir skjuten då...


Fuck this, jag ger upp, men jag ger inte upp på hästar denna gång. Jag ger upp på något man egentligen inte kan leva utan och jag egentligen inte vill. Men nu är jag så less på att må så här.
Jag kommer aldrig hitta kärleken så det är lättare att ge upp och fokusera på annat.
Love sucks, always has and always will.

The end of this

Ont tamefan över allt, men tar en ipren eller nå åh drar till första stallet, Bränslan där man ska rida lilla Magnum. Sen blire dra till björns åh käka lunch åh sen rida Foffen & Bayern innan Man ska iväg på Hesseträningen med Emma :D
Sen taggar vi kvällen japp!


Har aldrig varit sur på dig...


Jag hatar 2011!! Har inte börjat bra alls... snälla döda mig typ? Fast vi ska ju på självmord i kväll. Jappppp ;)

Love

Glömma och gå vidare heter det va?
Allt jag vill är att det ska vara som det var för bara nån dag sen.
Vad har hänt?
Vad har jag gjort?
Tankarna bara snurrar
Är det bäst att bara ge upp?
Fokusera på hästarna och jobb?
Men utan kärlek är man inte lycklig...

Men man kan väll inte få allt här i livet?
Måste jag välja?
Fast jag har väll inget att välja mellan nu...

In my head there's only you now

Har nött oth dom senaste dagarna, vilket jag inte borde för att jag blir så depp egentligen. Men det är så jävla bra!!
Iallafall, det händer inte mkt.
Jobbade idag, lunchade med sanna på dagoberts sen fortsätta jobba, sen hem en sväng där efter stallet och rida en foo fighter och vi stötte på älgen som nu mera är min bäääääästa vän!

Sandra <3 Älgen

Snart ska jag snart sova, upp och jobba i morgon! Sen rida Emmsing och tagga hesseträningen på onsdag :D


Jag vet vad jag borde tänka på, jag vet vad jag inte borde tänka på.
Men jag kan inte hjälpa det, för det är vad jag vill tänka på.

Dare you to move

Helt sjukt sliten! Går kvällen gick ju som den gick... Åhh vill bara skjuta mig själv?!

Iallafall, idag har jag städat och sedan ridit en väldigt söt och fin Foo fighter <3 Red lite på banan och travade lite granna, är så sjukt taggad på tävling nu!! :D Just ja på tal om det måste fixa licens.
Förhoppningsvis har jag 2 fina bruna hästar med bläs och 4 vita strumpor att tävla med :) Emma går så sjukt bra och Foffen är på g,  så tagga tävlingsterminen 2011 nu för fan! :D


Foffen


Emma

Sen jag är skjut sugen på en egen häst men samtidigt känner jag att jag måste först bestämma mig om vad jag vill, bo kvar i boden ett tag, fara utomlands och jobba? eller kanske flytta ner till södra sverige och jobba.
Just nu har jag det ändå väldigt bra som har 2 super fina hästar att få rida hur mkt jag vill och hinner med så jag ska väll inte klaga?
Iallafall nu ska jag åter gå till att se one tree hill ! :)

Cheap trick

I dag var sista dagen på praktik hos Monica. På måndag börjar man på Parelle! Kommer bli jobbigt hinna med 2 hästar + jobb 10-18...

Iallafall i dag har jag travat med foffisen<3 och mött en älg 2 gånger, ridit T i ridhuset och han fick som en klocka. Sen snöplumsat med Emma :) Som vart klippt i går, bara en jakt klippning men ändå, nu taggar vi hesse träning onsdag :D

Nu blire duschen sen se vad som händer i kväll, iallafall skare bli skönt åh få sova i morgon!

Life isn´t fair

Idag har man ridit Foffisen, Vickan(som hade ryttare för 3dje gången!), vart på arbetsförmedligen x2, vart på parelle x2 och simmat :) Rätt så trött, så inatt blire hyfsat tidig natt. Eller allt innan 12 e tidigt för mig, haha :)
Iallafall från och med måndag ska jag va på Parelle i 3 veckor på praktik iallafall, blir jobbigt åh hinna rida då man jobbar till 18. Fast då kommer ja ju inte rida på WF, tråkigt men så kan det tyvärr gå :(

saknar sommaren


And no matter how hard I try
I can't escape these things inside I know
I know, When all the pieces fall apart
You will be the only one who knows

Feels like tonight


Bah för att jag var den ända som ramlade i dag när ja sanna, malin & carro drog och åkte skridskor... 3 jävla gånger!! Iallafall sen kom Tobbe, pontus, nelson & amanda och joinade en sväng innan dom drooog sen drog vi oxå, sen roade vi oss med att köra fast, backa ner för ett berg, statoil häng & sen oth hemma hos Malin :)

Om 8 månader och 11 dagar fyller jag 20. Hemsk tanke, fan vad gammal jag blir egentligen. Då är jag inte ens tonåring längre. Fast ja, känner mig inte gammal, kanske inte alltid betyder mig som om jag är 19 men spela roll. Vi har roligt och man lever bah en gång. Skridskor ska vi då åka igen har jag bestämt, det va fan så roligt :)

Föresten, vf har jag en dislike knapp på facebook men bah ja kan se att ja har ogillat nått?! mobbat... ungefär lika mobbat som att alla mina vänner är lediga i morgon och jag måste upp och jobba...

fail, fail and fail again

Vilken misslyckad dag...
Först ville inte magnum bli fångad i hagen så vart int åh rida nå me Sanna i dag! Sen när man sitter och skrittar me Foffen så vare "hmm ligger de nått där?" en stor fet älg reser sig och hästen står blixtstilla helt frusen typ, man känner hur hjärtat klappar sen vare fort hem! tyckte han då, ja tyckte ändå vi kunde hålla oss till skritt eftersom han vart skadad och älgen vart ju ändå rätt och sprang iväg.
Det resulterade i lite trav/piaff/galopp på stället och ja... frustade och blåste som en took. Aja ska va glad ja satt på han och int emma, för då hade ja fått en flygtur kan ja ju lova


Världens fjantigaste foo fighter!

Nu blire se klart en film, käka middag och hoppa i duschen sen får vi se va som händer men en tidigt kväll blire iallafall. Jobb i morgon=upp kl 7

Vilja

Det finns inte mkt att säga...

Life sucks, Love sucks


Just nu, hav 5 på morgonen sitter jag och kollar på jobb... eller ja något jag funderar på. Dock kommer ja aldrig kunna ta modet eller det steget som krävs men jag vill. Men roligt att kolla på det iallafall, såså sugen på ett sätt men samtidigt så skulle det vara väldigt skrämmande. Och nej ingen ska fatta och det är nog bäst så!

Typiskt mig?

FUCK jag ger alltid upp för lätt? Gör jag det nu oxå i såfall?
Jag vet vad jag vill. Men har det någonsin spelat någon roll vad jag vill?
Jag vill alltid att alla andra ska ha det bra, sätter alla andra i första hand och alltid mig själv i andra. När ska jag börja sätta mig själv först?


Mina drömmar är för stora

Kvällsfika sen sova, jag är ju trött

Life ain't a fairytale

And i'm not a princess...

Jag kände mig speciell, men nu, nu ser jag att jag är precis som vem som helst för dig...
Jag vet när jag måste ge upp och nu är jag väll dära...
Jag vill verkligen inte men vad har jag egentligen för val... ?


En tår faller, lixom alla andra ensamma nätter

Don't let me go

Vilken början på det nya året.
Fick en ordentlig släng av magsjuka i söndags natt, spydde väll så där 6-7 gånger. Inte okej! Åt en tugga av en macka under hela måndagen, tisdag kväll åt jag en hel macka. Idag har man inte ätit nått ännu.... Inte heller okej egentligen. Borde äta just nu men ska gå åh va social med mitt kära playstation... min ända vän förtillfället.

Måste ut, måste bort här i från... helst typ nu?! Innan jag dör i lila vittjärv



We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again

1 år


Min lilla Caysa, i miss you <3

2010

Nytt år, ny start

Men bjuder på en bildbomb från tidigare året :)






































































RSS 2.0