Hate is Safer Than Love

It was my fault, not yours. So don´t say sorry

Vart en kort skogstur tsm med Monica och Bayern som ska starta i morgon, Foo var busig men vilat sedan jag red sist så inte så konstigt då ;) Sen till farmor och farfar och äta palt, mums !
Halstabletter i mitt hjärta i dag alltså, min hals tar död på mig. Kan inte min hals bara ge sig. Brukar alltid ha ont på morgonen och oftast så som jag har nu ca var eller varannan månad... man blir less, men min ena kusin har oxå mkt problem med halsen.
Sen blir jag inte ledsen som jag missar skolan i morgon, skulle lätt kunna sova hela dagen alltså. Men Tisdag måste jag vara frisk för då ska jag på holmen på förmiddagen, Luleå - shoppning och tandläkaren ;)



Forever and almost always

Weeks Go By Like Days

I går vart en välförtjänt sovmorgon ! Sen for jag inte och red heller utan slappa hemma hela dagen framför tvn typ, inga läxor gjordes men tog mig utan för dörren och en sväng på stan iallafall.
I dag ska jag där i mot fara till stallet men får se om jag rider eller inte för min hals har börjar göra ont... igen. Men just nu sitter jag och ser på alpint, snart os ju ! :) Blir sugen på att själv åka lite men jag hinner bara inte, men vill verkligen åka till kåbdalis och åka, synd att man inte hinner...


Det är redan söndag, vart tog helgen vägen igentligen ? Det var ju nyss fredag. Det går så fort allt, man hinner ju inte med något känns det som. Nä i kväll blire plugg ! :(


I will remember you

Fredagar är alltid så hektiska. Stressen på holmen och i dag var vi 1 person mindre och vart skritta i 30 minuter i väntan på ridläraren (vi brukar ju börja trava och så annars men nu när vi red på kandar, andra gången på holmen så nä) Sen hem i allafall och hade sån tur att jag han med den tidiga bussen hem till boden så vart gå en sväng på stan, bokade tid hos frissan och köpte ett halsband, tanken var att hitta nån topp oxå men hitta ingen men lule på tisdag för ska ändå till tandläkaren då oxå, då blire lite shopping ;)

Käkat middag och nu ser man lite Let´s Dance, fast jag ville hyra en skräckis men inte resten av folket.



Less på vinter, snö och kyla. Ge mig sommar!


Bad day

Allt har bara gått fel, bussar som kör fast, lastbilar som kör rakt fram i rondeller och fasnar och skapar västa bil kön på kalixbron (Y) och usel ryttare som sovit ca 4 timmar.
Sen bröt jag ihop på bussen hem till boden igen, jag orkar det bara inte detta känner jag. Inget fungerar länge och allt är jobbigt. Ridningen känns bara som ett helvete och vill inte ens tänka på tävling nå mera och börjar bli mera och mer osäker i hoppningen igen...
Jag vill men jag vet att jag har lätt för att ge upp men är det så konstigt ?? Så fort jag slappnar av och allt blir bra händer något och nu efter Caysas död känner jag har inte tagit tag i något riktigt, jag har gett upp som jag vet att jag inte ska men kan inte hjälpa det...



I need you


That´t life

Foffen tyckte om sin massage :) Mockade och fixade även allt åt honom då inte Monica hade hunnit med det vilket var kul eftersom hon alltid typ mockar på morgonen och då känns det alltid som jag bara far dit och rider. Då är det kul och bara få pyssla på någon dag oxå :)

När man kom hem tog man en lång varm dusch i lugn och ro. Sen bara slappat, sett One tree hill och ja bara tagit det lugnt och nu ska jag plugga, måste Holmen läxa x2 ska vara inne i morgon. Kan inte skjuta på dom nå mera.


Hitta en gammal bild på Caysa i dag <3

Miss you <3


Already Gone

Ligger och funderar på om man ska palla sig ut i snöstormen och fara och massera Foffen, känns som om jag borde. Sen borde jag då även fara till WF och fota Agda lite till projektarbetet, hoppas bara Maria svarar på mejlet någon gång så jag får klartecken för det.


Love is like heaven, but can hurt like hell.

 

Feel This

http://www.youtube.com/watch?v=F7YTL25Vf-0




Ska ta mig tid, sen när läxorna jag måste ta tag i är gjorda, en header till blogg. Har bara inte blivit av men ska bli ändring på de snart! ;)

Nu ska jag sova, har haft små ont i mitt onda finger hela dagen men nu är det hemskt ! Brukar inte ha ont längre men ibland så kommer det och då gör det ont. Ändå var det ju snart 5 (shit vad tiden går fort ! :O) år sedan. Tips till alla; Hjälp inte föräldrarna att klyva ved ;)

We are Broken

2 ridpass i dag, jag är helt slut och när jag kom hem från sista så har jag bara ätit, duschat och suttit vid datan/tvn. Kul liv och skjuter upp pluggandet till i morgon ! Orkar inte i dag och nu är det så sent.
Aja, första passet Ivan på holmen på kandar :D Gick finfint, dock väldigt stel häst... väldigt.
andra passet Foffen i boden och nä alla säger att det ser bra ut och han har blivit mk finare sedan första gångerna men min känsla är som om det går värre och värre och allt går sämre och sämre. Nästa gång blire kandar på honom i allafall, kan ju bli kul. Alla tycks tro på mig mera än vad jag gör, blir galen snart !
Men Monica förstår även hur jag känner när de gäller att det bara känns sämre.

Skulle säga tagga tävlingstermin 2010 men känns som om det kommer gå åt helvete men då kan det ju inte gå sämre än vad det brukat göra ;)

Denna i svart skulle jag dock inte säga nej till ! Jag behöver verkligen en ny kavaj om man nu ska tävla ;)



 
Never take life too seriously.
Nobody gets out alive anyway.


Love

  
 
  

Alla "love" bilder som jag redigerat till. Bara klonat bort några streck på själva korten och den sista även lite med ljuset ;)

Okej, jag vill till London nu!! Men kommer inte kunna åka förens efter skolan slutar om det ens blir av ! Men jag vill. Men aja nu kolla igenom holmen läxan till torsdag och sen sova. Hesse träning x2 ;)

Lyckat

somna när jag såg på tv, sen va det käka middag och nu ser jag tv igen (Y). Läxorna ligger på hög coh ska va inne i morgon. Eller ja igentligen för hundra år sedan men ja snart måste dom in. 
Hata skolan.
Måste fixa Photoshop till min data som kommer dö när jag installerar det, haha men aja måste ju ha det. Kan ju inte andvända Thomas data då hela tiden ;)
Grymt sugen på att köra ett vidvinkelobjektiv oxå, och ett telezoom oxå. Ge mig en miljon tack ? :)p



I morgon är det ny vecka, nya tag, närmare studenten... Panik !

It´s in the water baby

Idag är en bad day, inget funkat och trött som ett sär och nu måste jag verkligen plugga i kväll... Men nu ska jag ta och lägga mig en stund framför tvn en stund och lata mig.



  

Bara ta ett djupt andetag och släppa taget.


I´m Lost without you

http://www.youtube.com/watch?v=EQkimPkuHwc

 
 
                         Saknaden är stor



Håller på att funderar på praktikplatsen nu kommer bli på någon klubb i norrbotten men vart e frågan. Boden rk = stort nej(alltså jag vill inte vara där) Men ett ställe skulle höra av sig senare nästa vecka ;) I kväll film mys och bara ta det lugnt. Jag får aldrig någon sovmorgon längre och i morgon blire ändå en liten till klockan 9, haha. Älska livet !

Pics

Love
 


Träd
  

Testat mig runt mera med bländaren i dag :)

23 Januari

Jag är trött... Somna med tvn på i går kväll och vakna mitt i natten och upp klockan halv 7. Trevlig ridtur med en lite tittig Foo som ändå skötte sig bra :)
Sen smörja grejjorna, mocka och fylla vatten och sen vart man bjuden på en semla :) Mumsigt.
Nu har ma käkat lunch och i dag blire plugg och ska även försöka mig på att fota lite och sätta mig vid Thomas data där Photoshop är så jag kan fixa till bilderna för annars går inte det som jag ska fota för det blir bara fel !

Men först en lång och varm ducsch ! <3 och inte försöka somna ;)

I have always loved you

And i will always love you



http://www.youtube.com/watch?v=4aGz9d5635k

we live and we fall
but I'll try to move on.



Ger upp innan jag slänger datan ur huset, damp jävla youtube och blogg.se !

When the stars go blue

Dagen började med att väckarklockan ringde kvart över 5 och nästa vecka ska jag gå upp 4 dagar den tiden (!), Anyway vi var på Holmen red ut som nästan vanligt nu. Hade lilla Errac på ca 185 cm i manken och vi typ gasade på galoppen ordentlig vilket var mkt härligt men fortare har man ju ridit ;) Sen buss hem och rida Foffisen som var... Först väldigt fin men lite seg men så fort jag skulle börja galoppera vart han så där så det känns som om det går mera bakåt istället för frammåt och då kan man bara invänta katastrof iprincip och nog kom den när jag trök på han för att gå lite fram så då vart det bakåt! Och jag fortsatte såklart framåt och väl uppe igen så var han inte kvar på jorden kan jag ju säga, haha han bara sprang och titta och skygga för allt. Så mkt av att bara sitta till och tycka på lite, Fick han lite fin igen sen gav jag upp och red hemmåt. I morgon galopp intervaller med Fredrik och Hjälten ;)

Annars har jag inte gjort mkt i dag, Borde plugga för att sicka in svenska uppgifterna, läraren kommer inte vara glad på måndag tror jag men aja det blir senare i livet.

Jo sen höll man på att somna när jag duschade, haha, blundade och det var gode skönt så stod och blunda och helt plötsligt vinglade jag till och det va så nära att jag föll, ja ibland är man ju duktig!


Bjuder på lite misslyckade bilder från jullovet som fick ännu värre kvalla när jag ladda upp dem.

Red Flower
       



Blandat
       


Heaven



Heaven ska bara han sjunga !

Livet går vidare

Vilken början på 2010, det som skulle bli ett bra år fick verkligen ingen bra start... Men livet går vidare även hur nere man än är. Så Efter allt var det nya tag och gällde och skolan. Mitt schema är chill men läxor som fan... Sen har vi praktik v. 9 så i morgon ska jag höra hos Benita i skäret. Ville ju åka söder ut men kändes inte givande för 1 vecka. vi får vara 2 veckor och vara över lovet om vi vill men "mitt projekarbete" ska ju föla helgen v. 10 så. Sen hade jag så viljat vara med på Brk tävlingen lördag v. 9 med lilla FF :)

På holmen kör vi på, har bara ridit ut och hoppat än men till veckan kommer Hesse upp och då blire nog lite dressyr hoppas jag på. Annars har jag Hesse träning på tisdagen i Boden så :) Är glad att jag har Foffen just nu utan han vet jag inte vad jag hade gjort just nu, antligen deppat. Är inte sugen på någon ny häst för närvarande. Vill gå ut skolan, bestämma mig om jag ska plugga vidare eller jobba och i såfall vart och fixa iordning mitt liv nu då innan jag köper någon ny känner jag. + Att då kanske man hunnit spara ihop mera pengar oxå så man har lite ekonomi :)

Tillbaka till "mitt projektarbete", äntligen kommit igång nu, En travare på WF som heter "Agda" och ska få föl i mars :)

Känns som om allt börjar gå bättre och bättre nu, så nu inväntar jag nästa katastrof.


Loved you once
Love you still
Always have
Always Will
           
Cayenne                         Britney                                Foo Fighter
 1993-2010                       1992-2008                             2001-

2010

Året kunde ju inte ha börjat bättre än så hära. Så fort allt blir bra så händer det något men detta var som ett hårt slag i magen, kan knappt andas för det gör så ont. Det var några riktigt jobbiga timmar tidigare i kväll.

Man tror inte att det ska hända en förens det händer en. Så hjälplös man kan känna sig, att se någon ha så ont. Kommer aldrig få bort scenen från mitt huvud när vi var tvungen att få in henne, när hon stod där och inte kunde röra sig.

Det är bland det värsta som finns men tyvärr är det oundvikligt. Känner mig helt tom , har bara varit så här ledsen 1 gång tidigare i mitt liv.

Känner för att slå av mobilen, datan, låsa dörren och dra täcket över huvudet och hoppas att smärtan försvinner men så kan man tyvärr inte göra, bara försöka fortsätta med livet och hoppas det blir bättre.


Look After my Heart, I´ve left it with you

RSS 2.0