Dag 1

På gymnasiemästerskapet av klarat. Dressyrryttartestet på 7.8 vilket räckte till en andra plats! :) Så man fick med sig en blå rosett hem :D Foffisen var lite spänd i ridhuset men sedan vart han finfin men inne på banan spänd... men fick ju inte rida runt där inne så fick inte titta på nå :( Aja mkt nöjd över en andra plats med alla hans små ryck xD för när han blir spänd och tittar blir ja spänd och då blire värre xD haha aja vi jobbar på det ;)
Imorgon står hoppning på schemat! Ska rida banan för Märke 4 eller nå, typ en 80cms bana med typ 6 språng eller nå ^^ Blir kalas bra detta :D


Första rosetten med Foo Fighter :D

Hjärtat

Älskar denna häst så mkt <3




Andra klassen, som sagt var väldigt bakom log i den och här extremt i ökningen, finns en galopp bild här ovanför från samma diagonal där han e lite bättre men bara för ja gillar steget på denna bild <3 Haha :) Att jag flög ur sadeln typ gör inte bilden vackrare... haha X)

Weekend

Helgen har bestått av lite allt möjdligt men Tävlat har jag gjort! ;D
Körde upp hästarna på fredag kväll och red lite på banan, gick kalas bra och kändes toppen! Hästarna sov där uppe och vi for hem, Lördag morgon vare upp igen för att tävla. Första klassen LB:0 gick toppen bra, nytt procent rekord på 62.2% och 199 poäng! :D Räkte till en 4dje plats (självklart 3 placerade) och jag hade fan blivit placerad om han inte bockat i ena galoppökiningen! Eller om det kommit en sen strykning... Aja så kan det gå ;) mkt nöjd i allafall. I andra klassen var han seg och inte fram och hamnade för mkt bakom lod och vart låg, tyvärr. Och jag orkar inte riktigt rida upp honom när han blir så seg, då går allt för att försöka få fram han , haha ;) Nä men fick typ 163 poäng ändå.
Söndag vart de upp igen för att vara funktionär men jag gick mest bara runt och träffade lite kalixbor och andra folk och bara gick runt och gjorde inget, haha nödvändigt... aja ;) TREVLIG helg !

I morgon bäre av till Kalix kvart i 7 för att köra hästen till Holmen, han ska få sova dära på tisdag. Dressyr"tävling" står på schemat i morgon och hopp"tävling" på tisdag + Hesse träning senare på dagen i Boden ;) Här äre ingen vila inte ;)

Bilder kommer! ^^

Sedan ha man vart med Carran och Mallan i helg oxå, dom sov hos mig på fredag - lördag och vi sov hos Carro på lördag - söndag så de säger väll allt ^^

Depp inlägg

Vi börjar med ett halvt depp/emo inlägg

Jag orkar verkligen inte, jag gör inte det. Jag är osäker på allt nu mera, ifråga sätter allt känns det som. Jag undervärderar mig själv eller jag tror helt inte på mig själv.

Måste verkligen ta tag i vissa saker nu och måste bara ta modet till mig och göra det. För nu är jag less på detta och jag vill inte att det ska bli som förr för jag orkar inte det en gång till! Tyvärr kommer jag aldrig bli riktigt lycklig har jag kommit fram till för har förlorat för mkt för att kunna bli det. Men allt jag vill är att bli så lycklig jag kan, det är allt jag vill. För som det är nu vill jag inte ha det, och om någon tror att det är det jag vill så varsegod och tro det.


Du sa aldrig allt till mig så varför ska jag...?

FAIL

Skrev ett jävla hat inlägg om denna cp dag ! Men självklart råka ja häva bort den...

Hatet går till bussarna till kalix som man missar! FUCK
Sedan min jävla ridtid på Hesse träningen på tisdag! 16.00, HUR FAN SKA JAG HINNA TILL KALIX IGEN PÅ MIDDAG ?!
Facebook helvete som nu mera bara är läskigt ! :O
Somna med mascaran på... great

Life sucks!


Always

Dagen började med buss resa till kalix, satt sedan på skolan i hundra år med Josse åh några från hennes klass typ. Åt faktiskt lunch på skolan oxå :O + poäng till mig.

Sen Holmen vart de käka tårta åh sedan rida, red igenom ryttartestet I:1 och hade Druttis. Fina väldigt fina Drutten <3 Där efter bygga fram till hoppningen i morgon.
Kan bara säga att fuck vad jag kommer sakna holmen på ett sätt. Men på ett annat sätt kan jag inte vänta tills jag går ut !

Foffen har jag oxå ridit, ut i skogen och ridit på. Var en läskig bil i skogen som stod på men ingen var i närheten, åh när ja ridit förbi oh e framför så börjar den låta som att den börja gasa men ingen satt i :O höll på åh dö, haha okej foffen oxå... haha ;)

Sedan har Carran & Mallan vart här, såg Dear John. Typ depp film men den va bra men lite seg ;)




English summer rain

Vilket depp väder det är ute nu! Fy fan jävla regn...
I dag har jag då vart i Lule hos Maria. Fick fota lite med hennes kamera, blommorna som syns i föregånende inlägg.

Nu ska jag plugga som ett sär för dom där arbetena måste in typ nu! Fan alltså. För i går var Carro & Malin hära så vart inte så mkt plugg, haha och sedan somnade ja när ja plugga -.- Typiskt. Aja nu blire plugg, sen äta & sedan åh rida 2 hästar i regn. Fast har jag tur äre uppehåll, men med min tur kommer väll typ himlen öppna sig... haha

Flowers

Oredigerade bilder från i dag! Ska fixas till någon dag när jag har tid ;)








Ego Pics

Lite andra bilder från när ja lekte modell, HAHA




Dessa bilder är dom oredigerad.


Problem ?

Jag ? Nae, verkligen inte. Kan bara inte sova... jag är inte trött. Tror ja sov för mkt när ja sov på bussen till kalix och sen till lule. Aja, ska ju bara upp om 4 timmar så, haha.
I morgon får vi se vad som händer. Om ja orkar mig upp till kalix, det kändes grymt tungt men slutet är nära nu!
Vart väldigt emo nu. För alltid när att i mitt liv är bra, jag mår bra och allt är toppen så har något hänt, och just nu börjar ja känna så där att snart händer något, och det är ju bara det att det alltid hänt något, vilket gör att jag blir rädd. Blir som en spärr i huvudet som säger stopp ungefär... Åh jag måste verkligen lära mig att slappna av och just nu måste jag sova !



Foo Fighter i söndags <3

Time after time

Att springa runt i skogen i myrmarker med ballerian skor är inget ja kan rekomendera !
Efter skolan vart de lule en sväng, köpte 2 linnen. Där efter Boden och så max med Carro, Malin & Sara. Trevligt värre ;) 
Sen vart de stallet och pyssla med hästarna och så innan man drog och solade 20 min och sedan hem för att duscha. Vart inge plugg i dag inte. Hehe ;)

Nu ligger man och chillar framför datan och tvn iallafall. Ska nog fixa naglarna nu, om ja ids vill säga ^^


Foo Fighter <3


Bara älskar denna bild som malin (TACK!) fota i går. Bara för att han var så fin och söt. Ny favvo bild (a)


Som sagt han var inte rolig i går ! Ibland äre gode tur för han att han är söt ! ;)
Alla dessa bilder är från igår. Smarta jag glömde kameran hemma, men mamma har filmat i allafall så måste kolla på de nån dag. Fast ska de om nån annan fotade oxå så :)
Idag uppförde han sig mkt bättre! lite hoppigt ibland sedan var han spänd i början, var väll en blanding av spänd häst, stressad och spänd ryttare och KORT uppvärmning. Var några sena strykningar, suck. Men nä början var lite ryckigt sedan släppte de lite men men. Så nä jätte nöjd med tanke på gårdagen, Nu taggar vi Älvsbyn nästa helg ;)


En mobil bild som Carro fota efter ritten i dag iallafall :) Helt fokuserad på det runt om, haha ^^

My Escape

Fredagen... HAHA, efter stalle vart de stress stress stress sen vart allt bara helvete och sedan ännu mera helvete. Men aja det vart ju typ bra till slut men man mådde ju inte direkt bra i morse. Ont i magen typ hela dagen :S Men det kan har nått att göra med att jag fick typ halvt panik/stressanfall/nått ex antal gånger på klubben.

I dag iallafall så var de tävling. Aningen trött var man och sliten men det funka väll. Utom att det vart spänt, spänt soänt gånger hundra och första klassen vart inge rätt men fick 156 poäng och kom inte sist. När ja red trodde ja typ 1or & 2or genom hela programet... Andra klassen gick bra ! Iallafall med tanke på hur han var på framridningen, hujja! Andra klassen var förövrigt klass 5 så foffen fick gå över till wf och stå i en hage för den klassen började typ kvar över 5 och jag red första klassen kvart i 10-10.

Dra till stallet (fredag) Carro & Evert i dag :)


Jag och Foffisen i dag :) Nå ser han ut och va större än 153/154cm med tanke på att ja e typ 168/169cm.
Lill ponny!! x)

Nu ligger man och ser Movie med Carro. I morgon blire upp tidigt!

Fullt upp

Haha älskar när jag somnar utan att stänga av allt eller stoppa mobilen i laddaren. Tack och lov är min gamla nyladdad så den for med till kalix i dag den oxå som reserv telefon ;)

Red Druttis i dag på Holmen, tränade dressyrryttartestet I:1 som vi ska tydligen rida på gymnasietävlingen men de va ju bra för ja kan ju typ LB:3an och nu de som och de är dom ja ska rida i morgon ;D Perfekt. LB:2an är på lördag men har ridit den tidigare på holmen så den finns kanske där i bakhuvudet ! ;)

Just nu är ja bara hemma och tare piano för snart ska jag dra iväg till stalle och trimmar Foffisen, ev tar ja kandaret på ;) Så blire motionera Hjälten då oxå och smörja och fixa i ordning allt ! Hej ja kommer hem i natt och då kommer ja va trött men vi får väll se vad som händer ;D

Jo just ja när vi körde hem nu så mötte vi 5 polisbilar varav 1 hade en husvagn baki xD Man bara ehh ?
Och just ja fick VG på projektarbetet ! :D Det måste firas ;D

Nä byta om och dra nu! :)

Life sucks without you


Nya sadelgjorden till dressyrsadeln fick ja idag ! :) Blir prova den i dag när ja rider då ;D Haha


Haha, översvämning i råne, fast det är ju typ översvämning i hela länet !

Haha, helt otroligt. sov drygt 3 timmar i natt och jag sov inte på bussen till kalix och inte hem heller, typ första gången på länge eller nå!
Redovisningen överlevde man väll. Fick dessutom veta av Maria att jag fick bra på senaste holmen provet. Så nu har man då prov i morgon sen äre bara lite rest uppgifter där efter. DONE ! :D FIFAN vad skönt det kommer vara när allt är klart !

Denied

Haha, nä gick väll åh la mig vid 5 tiden, sen blir man väckt kl 8! Fasktiskt överaskande pigg :O Nu håller man på åh fixar sig för på 15 min kommer farfar och kör mig till smedsbyn. Fan alltså powerpointen är ju inte bra men alltså... NÄ jag orkar fan inte lägga ner energi på det !


Haha, fy fan alltså det är 34 grade på våran termometer, visserligen så ären i solen men alltså ändå ! Sommar värme joo <3

Men va fan...

Kul att alla sover nu! Utom jag, bara för att ja är typ överpigg och helt över stressad för i morgon ! Har inte kommit långt på powerpointen alltså... Fuck varför gör ja de i sista minuten ! Varför lär jag mig aldrig ?? Men snart spelar det ingen roll för NU är det bara 22 dagar kvar till studenten ! :D Åh jag är så jävla taggad! Mest för att jag slipper skolan och åka upp till kalix varje jävla dag typ xD Haha

Så när jag fortsätter kvällen med depp/emo musik åh så ska jag försöka plugga färdigt, hehe. Kommer vara klar lagomt tills att jag ska kliva upp! Haha



Hatar när man tar folk för givet


Äntligen

Haha efter att inte haft msn installerat på datan sedan den krascha i typ höstas nån gång så har jag faktiskt nu äntligen installerat det. Men det är ju kul att man har många kontakter (A) Som sagt inte haft de sedan i höstas så haha ^^

Nu ska ja fortsätta med pluggande som går väldigt mkt frammåt.... Noooot ! ;D Jobbar på de men orkar verkligen inte ! Orkar för övrigt inte sova heller...

-

Do you really feel the way I feel...

You´re killing me


Summer feelings!

Legat åh stekt nästan hela dagen förutom att ja va till farmor och farfar och fick glass och chilla ^^ och hämta Carro i stan för att fortsätta ligga och steka på balkongen ! HAHA.
Sen vart ja ännu slöare och red bara hjälten i dag ett litet skritt pass i värmen. Foffen fick vila helt enkelt.
NU 10 i elva ska jag snart börja göra powerpointen till i morgon ! HAHA självklart i sista minuten ;)

Your the one for me...

Don´t you see that...

Vart prov på holmen i dag, gick väll så där... inte bra, verkligen inte men aja.
I morgon är jag ledig och dagen kommer bestå av att ligga på balkongen och steeka (om de e fint väder annars åker ja fan åh solar på solariet! Men kommer väll bli sol och +20 hoppas vi på ;) Ska även rida Foffisen och Hjälten.

I dag red ja då Foffisen, första gången i år i sandtaget! Jävlars vad svettiga dom vart men det är grymt bra träning, visst sliter det på dom men det går inte i några hastigheter och det ger så pass mkt! Blir en sväng dit nästa vecka oxå för Foffen och ev. på söndag med Hjälten ! Det är faktiskt svin kul åh klättra i sandtag, det borde alla prova på ;) Alla andra "backar" är mini efter dom, haha ;D

Nu blire One Tree Hill, plugg och sova! Får äntligen sovmorgon i morgon! :D

Something about the sunshine

Dagen började med kalix åh skola, hade bara idrott och då spela vi typ brännboll och koka soppa?? i stormkök typ men aja de va väldigt flummigt. Dock kom det typ 1 blixt ! :O Helt sjukt vad det åskar nu mera! Men sen vart de fint väder !

Sen bar det av till Lule dit ja fick med mig Carro. Vart ett par skor iallafall :D Och ett halsband + leggings ;)


Så här ser skorna ut ;)

Nu försöker ja plugga men åh det går inte ! Tråkigt men har rpov i morgon lixom :S Har inte ens börjat men är ju ridlära så lite finns väll i skallen ;)


Det har för övrigt varit sommar värme ute i dag ! :D Så grymt härligt väder. Sommar <3

Follow your dreams


 Foffisen <3

 Hjälten :)

Helgen

Förutom att detta vart en riktig häst helg så har det även vart lite halv sena kvällar men underbara människor. Vissa som man inte träffat på jätte länge <3

Idag vart de tidig morgon för åh vara på klubben kl kvart i 8 och börja mäta hästar med Monica. Var väll där till 1-halv 2 tiden, kolla på 3åringarna fast for innan dom sista och ridprovet men dom finaste som jag såg var ju For Real & Zpecialen :)
Efter 3års for ja och mocka åt hjälten, foffen & bayern sen for man ut en sväng med Hjälten, massrade foffen och nu sitter man här hemma, plugga lite, plocka undan lite på rummet sen duscha sen fortsätta plugga eller nå. Prov på Tisdag & redovisning på torsdag & inlämningen som ska in typ igår ! Lyckaaa

Fast på tal om lycka så har det börjat bli väldigt grönt ute nu ;D SOMMAR & SOL :D


Never felt this way before


Sweet

Mio igår :) För söt ibland, haha :)


Hela vintern har han typ inte velat gå ut men nu vill han knappt inte vara inne, bara in och äta^^

Hoppning

Gårdagen bestod av först rida ut på Hjälten en sväng i skogen sen fara till bränslan och hoppträna Foffisen. Gick helt ok, ett stopp som var mitt fel! Men det var mkt tungt underlag och varmt så väl hemma vart det duscha av han med liniment shampoo och spraya benen.
Idag vart det då oxå hoppträning och pigg som man var efter att ha somnat vid 2 tiden så gick det faktiskt rätt bra, ingen avflygning, vägran eller rivning och hoppa bana på 85-90 :) Men man kände att han  var rätt mör i kroppen då banan som sagt var tung och det var mkt varmt även denna dag! Så vart duscha av honom igen med liniment shampoo och spraya innan ahn fick gå ut i hagen och rulla sig ;)

Lite bilder från helgens träning!


Sista bilden <3 :)

Vampire Diaries

Såg nyss säsongs avslutningen åh nu kan jag inte vänta till säsong 2 !! Älskar denna serie, helt perfekt!

Nu ska jag byta om och draa te stalle ;) Ses


5 år

I dag äre 14 maj, alltså 5 år sedan jag kapade av fingertoppen, hehe. Den är ju dit sydd åh så men tillexempel när jag skriver på datan kommer jag på mig själv med att inte skriva med det fingret.
Kommer dock ihåg allt sammans som igår. Men som sagt jag har aldrig brutit ett ben i kroppen, bara kapat av (jo det gick genom benet och finger toppen hängde egentligen bara i lite skinn på ena sidan, ryser fortfarande när jag tänker på det)

Pekfingret var det som skadades, som förövrigt är drykt ½-1 cm mindre, hehe ;)


Nu är det iallafall 5 år sedan så det är ju historia. I dag vaknade jag jätte tidigt av mig själv men snart ska jag gå upp åh käka frukost för att vara i stallet kl 11 åh rida första hästen ;)

Emooo

Haha jag e helt slut. Cyklat åh spelat brännboll + allt i stallet i morse.
Höll förövrigt på åh dö på svea men det är en annan historia...

Nä usch nu ger jag upp och går åh sover ! Funderar vidare i morgon då de är rida hjälten och hoppträna Foffisen ;)

Can you remember

Då har man fodrat, släppt ut, mockat, ridit 2 hästar & smörjt dreas utrustning.
Sen höll jag mer eller mindre på åh dö i stallet när jag skulle smörja för det var en stor jävla humla som flög runt i stallet och den var gigantisk!! Jag får panik av dom och getingar & blindingar. Nackdelen när sommaren kommer :(

Nu blire lunch sen får vi väll se vad som händer, jag har ingen anning. Men mamma håller åh på städa ur deras rum för jag ska ta det så ska vi måla om väggarna och sen ska jag ta det ! :) Större, hehe ;)

Don´t wait

När man kom till stan fick man ju sen veta att alla jävla affärer stängde tidigt ! Mena vafan det är ju inte ens en röd dag! Nä alltså... Surt så jag måste fortfarande hitta ett par jävla högklackade skor till avslutningen, måste dock lära mig åh gå i de, haha ^^

Foffisen gick bättre i dag men njaa känns lite som om nått e fel men hittar inget utom mig själv :/ Vi får helt enkelt träna vidare och hoppar vi bara har en svaka! Natta som sagt stallet och fixa så i moron ska vi släppa ut oxå för dom hade ju planerat åh komma hem i natt men dom var så trötta så dom stannar på vägen och sover i natt så släpper ja ut och fixar. Kommer pass på att rida Hjälten & Foffisen på morgonen då så är man klar i stalle ;)


It is all i need

God morgon

Vacknade för ja okej det var en stund sedan nu men aja. Dagen kommer bestå av att dra ner på "stor" stan en sväng, haha sen blire stallet och rida foffisen i paddocken, dessutom åker kandaret på. Igår var han så konstigt, inte ofärsh eller nå utan bara konstig. Dock hade han vilat sedan i lördags och efter lite vila blire som det blir x) Idag blire därför ett ordentligt dressyrpass, ska försöka plåga mig själv lite fast bruka sluta med att jag blir lat -.-

Han är ändå finast lill hästen :) <3

Nu ska jag dock käka lite frukost och försöka skriva lite på projektrapporten, suck

Could you love me anyway

Well I am what you see
I am not what they say


He is all i want

Oj vad jag e trött. Sov hela vägen från smedsbyn till kalix, sen sov jag nästan hela vägen i bussen från kalix till luleå, vakna till ibland. Nu tar man det chill för att senare äta middag innan man drar och rider Foffen och sen ger kväll.
Just ja red Kalle i dag på holmen, var länge sedan. Red ute på träns för Maria iallafall & givk väll iallafall hyfsat.


Till helgen blire hoppträning fre-lör & sen se och hjälpa till på 3års testet på söndag, dessutom blir hoppträningen ute :) Greeeat


Just talk to me...

-

I´m not gonna make the same misstake one more time

Kärleken <3


Britney 2004-2008


Cayenne 2008-2010


Foo Fighter 2009-

Dom bästa som lärt mig otroligt mkt <3

The place where i belong

Dagen har gått mkt seeegt, börja med idrott sen hål i mer än 2 timmar -.-, sen mentors tid & projektarbetestid.
Fattar inte att det snart är studenten! Hujja, vi pratar om sista veckanoch nä känns overkligt att man faktiskt går ut skolan snart.
Sen vart det i allafall en dryg bussresa hem för att fara på max och käka middag ;) Mums och onyttigt men aja ^^

Nu blire lugn kväll, inge stall i dag & orkar verkligen inte plugga.

Faaaaaaaaaaaaan!

Självklart lyckas headsetet fastna i dörren när jag springer i stress för att hinna med Thomas till bussen, och självklart gick det sönder eller ja den ena man har i örat slets lös... Inte kul!

You´r my everything

Dagen började iallafall med att kl 10 for ja iväg mot stallet, mocka 2 boxar, red Hjälten, smorde Hjältens grejjer, masserade Foffen, smorde Foffens grejjer sen tävlingen, fika inne hos Monica och såg på lite gamla bilder på Foffisen :D Fick även 3 st som hon hade 2 av :)


Nå är han väll för söööööt ! :D <3

Sen bar det av till älvsbyn för tävlingmöte iallafall, och just ja kom ju på att jag i nått inlägg skrev nästa tävling är älvsbyn/arktiskt men nä det är ju Boden tävlingen som jag anmälde mig till i dag ;) LB:3 Dressyrryttartestet l:1, LB:2 :)


Trött

Bilder från framridningen i dag. Gick inte bra alls, eller på framridningen var han rätt så fin men på banan vart det spänt och fjant. I LCn skyggade han och gorma. I LBn glömde jag första halten(är ju ingen i LCn...) sen så var han spänd som en stålfjäder ! Men en 7a på mellantraven vart bra, speciellt för att vara han då vi aldrig riktigt fått bra på det åh den kändes bra :) Om han bara inte ska titta på att jag spänna sig...


Att han ska vara en sån fjaaaaant ! Aja vi jobbar vidare så får vi se. Älvsbyn/arktiskt är nästa tävling ;)
Dock är jag sugen på att dra dissen, avanmäla och dra till jokkmokks hopptävlingar i ställe! Men nä kör dressyren tror ja...

Nu är jag svin trött i allafall och mamma iprincip tvingar mig att plugga, kul. I morgon ska jag testa rida Hjälten(Grabben/Wille, han har många smeknamn) som jag nog hur som helst ska hålla i gång lite när Dixie och Fredrik drar utomlands. Får vi se hur det går^^ Sen blire Älvsbyn för tävlingsmöte. Inte riktigt nå att se fram i mot.


Ont i hela kroppen har jag oxå, har börjat göra ont på framsidan/höger sidan av halsen som om jag sträckt mig. Och ja jag kunde ju sitta ner i programen men tack oh lov för en skön sadel. Nu där i mot gör det ONT i sittbenen, dom är så ömma, speciellt vänster.

Sovaaa

Nu har jag duschat, fixat allt utom smort ridstövlarna dock, får göra det i morgon bitti. Ska upp kl 5 för vi ska åh fodra + släppa ut hästarna, mocka, fläta, lasta & köra till bergnäset. Kul, speciellt med tanke på att jag knappt kan sitta ner, gör bara ondare och ondare.

Bilder från senaste hesse träningen, liten film snutt kommer nog oxå nån dag.



Snygg Foo Fighter

Blåslagen...

Lyckat, flög av på framridningen till hoppningen, pigg & galen fröken som drog bock serie 2 gånger, andra flög ja... Sen hoppningen gick väll så där, hoppa lite studs i böjan och då hoppa hon ett snärj tog hon 2 i ett språng... Men nu är jag då helt öm på vänster sida rumpa/höft och lite i nacken men inte så farligt. Ryggen är helt ok men det känns i den sen gör höger axel grymt ont oxå. Men Dixie ska rida foffen i dag iallafall så får jag bits ihop 2 klasser i morgon. Dock börjar Dixie blir förkyld så detta är inte bra! Men blir stallet för åh smörja och packa iallafall och tvätta ben på hästar. Jag som hade allt planerat! Och just ja grymt sur för jag åkte bussen till skolan och så hade inte mentor jäveln inte lämnat min loggbok i facket så ringde nä hon hade glömt den!!! Toppen så jag hade kunnat hinna med 12.15 bussen men näää!

Come on you’re almost there

Idag har jag vart en sväng förbi skola, sen holmen. Red ute i paddocken på Fröken för Maria, på kandar. Tycker dock vi glömmer det ridpasset... Hujja man går snart ut och man kan inte rida.
Aja i morgon blire hoppning ute, få se hur det går. ÅH just ja måste anmäla mig till Kicki träningen 14-15 nu, fast gör nog det i morgon (A)
For en sväng förbi stallet i dag, rensade ut tävlingsskåpet, fota lite, tog hem och tvätta tävlings schabraket. I morgon blire stress då jag måste på skolan efter holmen för åh få min loggbok som jag inte fick i dag! Har jag otur hinner jag då inte ens med 5 i ett bussen så kanske blir att ta halv 3... Sen ska man då hem, rida, smörja, packa.


Foffisen innan ridturen i går :)

Church







Foo Fighter 6 Maj



 
Världens finaste Foo Fighter :)

Yesterday

Glömde skriva att i går körde ja moppen för första gången, gick väll bra utom att hastighetsmätaren inte funkar, den typ hoppar extremt mkt när man kör efter ha stått stilla vid typ ett röd ljus, den saktar ibland in och halvt stannar trots att jag har full gas... Den är ju som den är nu efter alla krashar den vart med om xD nä just det, det var dessutom gryymt kallt, speciellt på hemvägen... Burr. Men nu sitter jag på bussen till kaalix, tyvärr.

That´s just who we are

Fina fina fina Foffen <3 Gick galant i dag, tänkte mkt på det björn sa i tisdags och ja allt funkade nästan. Värme upp i skogen sen gick ja in på ridbanan en sväng och checka lite, det släppte lite granna då det är så blött så red inte så länge där sen trava av en bit ut i skogen och skritta heem :) I morgon blire vila och fredag ska jag plåga igenom mig ett pass som i söndags fast själv nu... Monica drar söder ut i morgon och kommer hem först på lördag = första tävlingen med foffisen "själv", fast har ju dixie, fredrik & mamma me så ;)
På fredag blire dessutom städa ur Monicas tävlings skåp jag ska få andvända :) och leta fram ett par lite längre sporrar än mina små ponny sporrar, haha.


Through the good times and the bad

Sunset Boulevard

Fixa lite andra bilder & text på headern, gillar stilen på den så har kvar de. Dock upptäckte ja som vanligt några små fel som jag sitter och stör mig på men aja, fixas vi nått tillfälle ;)
Ska nog göra mig lite käk och sedan ringa till Monica;)

Summer feelings


Snart är det studenten, snart är det SOMMAR ! :D

Don´t give in


Utsikten från mormor & morfar :)
Var på gallerian en sväng och gick runt på stan, fick mig ett par jeans leggings och en t-shirt ;) Perfekt
gick även och åt på chinaa ;) Skönt med en sån här dag men synd att det inte vart nå luleå... och inget nästa vecka för hon ska till stockholm så blir efter det men jag ska fota under tiden så ska vi redigera dom sen ;)



Lev med kvallan på dessa men detta var från förra förra onsdagen när jag var i studion ;)

Tog dessa från hemsidan så var tvugen att printa och sedan spara dom i paint... haha, vart mera bilder men dessa valde designern ut så ^^ Men som sagt kanske kommer mera bilder nån gång om jag får från Maria^^

Ändrade planer

Vart Inge Luleå i dag, pga lite saker men tur nog hann jag ju inte sätta mig på en buss så ;) så när mormor kom för åh hämta mig greppa jag med mig student klänningen så fick mormor ta sig en titt, hon ska få sy in den lite lite grann ;) sen blire stan, man kanske får nått om man har tur ;) hehe

Ändrade planer

Vart Inge Luleå i dag, pga lite saker men tur nog hann jag ju inte sätta mig på en buss så ;) så när mormor kom för åh hämta mig greppa jag med mig student klänningen så fick mormor ta sig en titt, hon ska få sy in den lite lite grann ;) sen blire stan, man kanske får nått

Promenad

En promenad från garnis till vittjärv stod inte på min planering för i dag ! Men ändå vart det en.

Nu ska jag äta för att sedan börja dra mig mot stallet på nåvis ;) Puss

This world will turn your way


Don't give into the pain

Just nu sitter ja här på stationen i Kalix i den fiina vädret och väntar på bussen hem. Ridit fröken på kandar för Björn i dag, hade dock inte tackat nej till ett pass på ute banan eller skogen då för vädret är perfekt, blåser lite men nä helt underbart! Blir iallafall fara ut med foffisen i kväll med Monica och Bayern :) vi ska ta oss förbi den där jävla barnstolen som nån dumpa längs vägen i vintras och bu har den blåst närmre! Den var svin läskig i söndags och slutade med att jg fick leda förbi han båda vägarna och på hem vägen vart han totalt knäpp. Det bara slog om... Känner mig rätt värdelös just nu men efter i dag ska jag personligen åka och köra den till soptippen!!! Skulle vilja bränna upp den jävla barnstolen!

Love this song <3
Sometimes we fall
Sometimes we don't feel the crash at all
Sometimes we break
Sometimes we've taken all that we can take

Won´t back down


Pics

Naturbilder



Katt



Dålig bild på nya ridbyxorna, Bikinin, över delen men har matcahnde underdel oxåå ;)

Fortsättning av dagen

Efter man kom hem for man förbi royal, vart ett par ridbyxor, bild kommer ;) Sen hem och äta för att sedan åka ner igen och simma lite, i ny bikinin. Eller ny och ny köpte väll för nån vecka sedan men första gången den andvändes. Sen när ja kom hem gick ja ut och fota lite, bla katten som tydligen var ute. Men han var inte så villig att fotas x) Haha Nä ska ladda in bilderna till datan och ladda upp lite ;)

Fuck

Typiskt att missa bussen med mindre än 1 minut. Såg den fara men va för långt bort. Suck nä nu blire gå in på gallerian i Kalix en sväng åh köpa lite godiis som tröst. Nu måste jag åka med halv 4 bussen!

Good start

Dagen har iallafall börjat halvbra, bara att i morse hade ja nån grym huvudvärk men den har gått över^^ på idrotten hade vi yoga, mkt avslappnande då ja e så spänd, nå skönt va det allt. Blir nog börja göra lite yoga övningar ibland ;) just nu är man inte smidig, skulle behöva åka åh simma nån dag nu oxå nu när ja e halv frisk iallafall ;) nää leta upp mentorn nu och hoppas jag får åka hem och plugga i ställe^^

Bad day

Är bara för namnet. Nu går jag och sover och hoppas att nästa bli bättre, dock tvivlar jag på det...
Är bara så less på allt och alla just nu! Helvete !

Less

Just nu är jag grymt nära och bara hoppa av skolan och dra härifrån !!!

For reasons unknown

Nu ska jag plugga hela dagen ! Och en sväng förbi stallet är planerad oxå. Inget luleå för min del fast mamma och thomas skulle kanske åka en sväng. Längtar till paddocken torkar upp nu så man kan börja träna mera dressyr, visst kan man ju i skogen men man kan ju som inte gå in på en volt tillexempel. Så nä längtar till vi kan börja träna mera :) Åh då ska väll lite nya bilder oxå komma ;)

Blandat med bilder från 2010 på finaste :)
  
  
  
You´re better than me

1 Maj

Nu är man äntligen hemma efter hopp pass, fixat i ordning hästen och tracksat på honom, smort alla grejjer och bara fixat på i stallet.
Hoppträningen gick bra, vart ett rätt rejält pass och vatteenmattan gick galant denna gång men en oxer med nå lådor typ under va läskigt men det gick men sedan när man flyttade lådorna till sidan av hindret så nä då gick det inte men sen tog vi oss över! Fjant till häst ;) Hoppa bana på 80 i allafall men nu är vi klar med denna höjd säger Kicki, nu får vi inte hoppa 80 nå mera x) Haha Så nu blire 90 & 1meter som gäller ;) Fast vi har ju hoppat 90 bana tidigare på träningar men nu var det Dixie som red och Hjälten var inte fräsh, så får se hur det är med honom, om det blir nå bergnäset för dom eller inte :/

Nu blire iallafall go middag och se Avatar :) Pöss


Jump

Nä måste försöka plugga nu nån gång... men nu taggar jag hoppträningen i kväll, ska rida kl 17.00 så om någon har vägarna förbi BRK med en kamera kom gjärna och fota ;) haha. Bara hoppas att vi ska vara inne men jag antar att Jane träningen har varit inne så, och vi ska andvända dom hindrerna så. Det är kul att hoppa och kan inte vänta tills vi ska ta oss ut på tävlingar fast som det ser ut nu blir det nog inte först på våra "hemma" tävlingar i älvsbyn i augusti så ^^

Senare i kväll blire nog film tajm, Avatar ! ;)


Foo Fighter

Fight for what you love


I didn´t fight at the time and now it´s to late


RSS 2.0