You...

Man kan väll säga att jag äntligen insett att jag är värd nått bättre

I swear I'll do anything that I have to
Till I forget about you

morr...

Seriöst?! SERIÖST?! JAG FATTAR INTE?!
NU GER JAG UPP FÖR SISTA GÅNGEN!
HAR FÖRSÖKT OCH NÄ TYDLIGEN VILL DU INTE SÅ GÅ OCH DÖ ELLER NÅTT DÅ!!
FÖR DU SKULLE LIKA GÄRNA KUNNA VARA DÖD FÖR MIG NU!!
DETTA ÄR INTE VAD JAG VILL MEN SPELA ROLL FÖR NU ÄR JAG SÅ JÄVLA LESS SÅ DET GÅR INTE ATT FÖRKLARA!!!

Ny blogg

Har gjort en blogg som hmm mera alla kan läsa, www.alexandraholmstrom.blogg.se
Denna vill jag inte att alla ska läsa, så på den kommer ja skriva mera om vad som händer här på Irland och så vidare, kommer nog uppdatera denna oxå lite då och då.

Livet på Irland

Varit här sedan i Onsdags och redan fått beröm för min engelska och min sits i ridningen, det är ju rätt bra?

Iallafall i Onsdags kom jag hit, for runt lite innan vi kom till huset, ett stort annorlunda 3 våningshus. Träffade barnen och 2 av hästarna som sover "inne", dom har uteboxar.

I dag har jag och Peter ridit på morgonen, jag red först Storm som är Peters häst och en gammal galopptör. Sen bytte vi så red jag Fly, en kraftigare korsningshäst som Susanna tävlar fälttävlan på. Hursom helst Fly va lite lik Foffen just ridmässigt bara tyngre och kraftigare och svarade inte riktigt lika bra på hjälperna men för att vara första gången ja red dom så gick det riktigt bra!
Sen har ja vart med på lite ärenden, fått se Kildare och Newbridge, dom 2 närmaste städerna och en hel massa annat!

Men nu sova, det är en morgon dag. Tror ja skulle rida Charlie innan hovslagaren kommer och skor alla hästar :)

You're the pretender

Det märks att man betyder nått för dig... not

I dag har man ridit en liten foo fighter som va mer eller mindre knäpp först, men när han lugnat sig och jag så gick han riktigt fint. Vince va ja på banan med, vi till och med travade och han skötte sig super. Emma red ja oxå, vilket var länge sedan nu hon va... så stel i början och så jobbig, fyfan säger ja bara men sen vart även hon riktigt fin men mkt jobb!
Efter allt de vart det middag hos mormor & morfar, sen drog ja till amanda där även malin var, så vi chilla lite, for runt med saaben sen skjusa vi hem malin sen satt jag och amanda och såg lite tv och käka chips <3 innan ja drog hem oxå.

Imorgon blir sista kvällen jag är ute, för tisdag kväll måste man hem och sova tidigt. Flyget går Onsdag morgon kl 6.25, måste var där en timme innan minst, sen måste vi typ åka en timme före oxå! sen ska man hinna vakna och fixa sig oxå på morgon?! Nej fyfan asså, kommer såå sova på planen sen!
11.20 anländer man till Dublin i allafall :)


Emmsing, i början när ja red henne :)

Stupied

I was stupid enough to believe in every single word you said

Foffen :)




Igår fick Foffen följa med til WF så ja kunde rida honom i ridhuset, han va jätte fin för att inte vara så igång, eller igång är han ju men han har int musklerna ännu riktigt för att orka bära sig själv hela vägen men nä helt underbar ändå!
Sen red man ju 4 till hästar igår innan det var dags för feest med kompisarnaa :)

Broken

Vad har jag gjort?! Jag har bokstavligt talat förstört allt... Jag visste inte vad jag förstörde och nu ångrar jag det men det är förstört nu...

I feel the criminal emotion when our bodies collide

Denna dag har både vart bra och dålig. Haft mkt motgångar men alla ridpassen har gått bra, speciellt Foffen. Vissligen va Patricia, Sorbas och Magnum oxå fina och såklart Vince som ja red utan ledare en sväng i dag, men Monica va me ändå.
Foffen där imot, när han är fin så är han riktgt fin! Seriöst Vänstergaloppen som vi haft så stora problem nu och som jag alltid haft problem med själv funkar just nu mkt bättre än högergaloppen. Vetefan va som har hänt men både han och jag är mkt jämnare i våra sidor än vad vi varit vilket känns jätte bra! :)

Nu ska jag därimot plugga, städa och packa! Känner mig otroligt stressad, vf väntar jag med allt i sista minuten?!


And the sparks will fly, like a neon explosion
And the sparks will shine like a million sparklights
and the sparks will fly
...

There's a spark inbetween us

Ja nog ska man ju testa på allt burkar man ju säga...
Kört genom maxdriven felväg och sedan baklänges, check! Hahah.

Igår tyckte jag att ett dressyrpass va jobbigt. I dag har man dock ridit 4 hästar, dock 2 lugnt men Foffen en tur i skogen(va supersupersuper fin, undra om någon märker om ja stoppar ner han i resväskan?!), sen galoppintervaller med Zagreb, lugn liten skritt och trav tur med T och så skritttur med Vince :)
Sen efter en hahah intressant kväll så är man nu hemma... Ska bli väldigt, väldigt skönt att sova i natt! Sen i morgon blire va hemma, städa och börja packa iordning inför Irland! :D



If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now
Would you hold it against me

Save a place for me

Hihi nu sitter jag vid min nya bärbara dator :D En Macbook Air som för övrigt ska få följa med till Irland :)
Internet på min stationära vill inte samarbeta:( vissligen äre segt här men funkar ju iallafall!

Idag kom man då hem till lilla Boden, vart ett dressyr pass på foffen och sen lite chill med några medans ja väntade på Monica, vi har börjat rida in Vince nu :) 4åriga travaren som opererat ena bakbenet, sen nu haft en hovböld fram. "lilla" olycksdrabbade häst...

Sen vart det iallafall fara till pagla med Carro, Amanda, Sanna, Malin, Tobbe och Jesper. Några fick övningsköra lite bil, sen grilla vi typ. Sedan efter det ut i staden och roa sig som man gör i Boden :D hahah xD



I just don´t know how to fix this
Mabye it´s not meant to be, not even friends...

RSS 2.0