Skellefteå

Nu sitter man i Skellefteå, vi lämnade boden lite efter 10 och tog världens omväg då mama inte ville köra på E4an. Ingen vill veta vilken omväg vi tog alltså... Hemskt var det iallafall.

Men nu är jag här i allafall och nu blir jobb till på fredag;)


Malin har bett mig fixa hennes blogg xD Jag som kan så mkt men har väll fixat till lite granna men mkt kvar men jag är inget proffs. Ska iallafall göra en Header till helgen eller tidigare om jag kan fixa nå Photoshop här nere. Vi får se helt enkelt :)


En bild från Kicki träningen :) Söt Foffisen och jag som kollar totalt på nästa hinder ;)


Wonderwall


Sundown

Gårdagens hopp pass för kicki är jag nöjd över :) Foffisen var fin bara en pallnit på först uppvärmingshindret, världens största fjant ! Hoppade i allafall bana på 60-70, 2 andra skulle hoppa den höjden och 1 90 så valde att hoppa den lägre just för att det var ju bara 3dje gången jag hoppade honom :) Men ska kanske börja träna för kicki om jag kommer med i fredriks grupp så man kan få skjus in till klubben med dom ;)
Hoppas på att få lite bilder fårn malin så snart som möjligt från detta, hehe :D


Bilder från dom 2 första gångerna jaag hoppat Foffen :) och andra gången var i dressyrsadel (Y)

Efter dagens pass hoppas jag verkligen att är träningen går dåligt så går tävlingen bra för det kändes hemskare än hemskt i dag ! Men jag var inte lite död i armarna och ben och han hade nog oxå lite träningsvärk skulle jag tro, Men nu lämnar jag över honom 1 vecka till Monica och Dixie som ska hålla igång honom till tävlingen :D
Hujja nu blir jag nervös !

I morgon drar jag till Skellefteå då i en vecka drygt, skönt åh komma bort en sväng från vardagen kan jag ju lugnt säga även om man saknar vissa saker <3
-
Inte mkt kvar av os men i kväll vart det ett os brons för sverige som nu är uppe i 10 st;) Blir så sugen på att åka slalom när man ser på det! :)
-
Nu slänga ihop lite grejjor och sen sova så man orkar upp då mamma vill åka tidigt.


Ett gott skratt

Kan inte sluta skratta när jag tänker på dagens första hopp pass, haha. Gick väll ganska hyfsat i början och vi hoppade 3 studs och sedan följt av 2 oxrar. Vi började med att göra övning och hoppade först bara studsen och sedan ena oxern. Där efter skulle vi hopp i följd och första gången kom vi in helt fel och jag tappa stigbyglarna och höll mig ju fast men sedan driver Hesse över oss över oxrarna och på första vart det typ närstan från stillastående! Men kvar satt jag! Nä hemsk hemsk sen körde vi 1 gång till direkt och då gick det helt kanon bra iallafall. Men alltså nä första gången gick det bara inte ! För övrigt så red jag Druttis :)

Nu ska jag snart börja byta om och dra mig mot stallet för att fixa Foffen för kvällens pass :)


The faster you rise the harder you fall

Ridpasset på holmen i dag kunde nog inte bli mera misslyckat ! vart dressyr på kandar i allafall och själv fungerade inte nått, för övrigt red jag Fröken. Taggar om till i morgon hoppning för hesse på morgonen, hoppning för Kicki på kvällen. Jag kommer vara helt slut i morgon kväll.

Nu har jag iallafall nyss sett klart Vampire Diaries, hur ska jag överleva till nästa vecka undrar jag? Så sjuk bra serie ! Helt klart värt att se ;)


Bild på studentmössan, inte bästa men man ser hur den ser ut ;)

Student mössan

Åkte med sena bussen till Kalix i dag, men gick upp kring kvart i 6 för att åka till Luleå och ta den därifrån. For till skolan men har ingen svenska att lämna in för i går kväll somnade jag medans jag satt och skrev där kring 3-4 på natten och så har datorn startat om och jag hade inte sparat på ett tag, så har ett halvt arbete(y) nice!! Men har nyss vart och hämtat ut min student mössa :D ska fota en bild på den när jag kommer hem och lägga ut ;) den e snygg snygg :)) Nu väntar man in bussen och ska i väg till holmen för jag tror det blir hoppning, för hesse så klart ;)

Best of you

Kommer inte bli mycket sömn i natt om ens någon... Blir plugga hela natten på svenska helvetet som jag inte gjort mycket på under dagen men gjorde faktiskt lite. Haha nu i kväll fastnade jag framför os såklart ;) Såg när svenska killarna tog hem guldet i stafetten, good work ;)


Foffisen i sommras <3


The good and the bad

Hujja, kom hem för en liten stund sedan. Fick skjus av magnus, simon och farmor som vart och hälsat på farfar som for in på sjukhuset i går :( problem med hjärtat och kommer vara där iallafall till helgen och säkert under helgen oxå även om han va bättre i dag.

Foffen for jag ut och red, till en början undrade vad jag gett mig in på, pigg och tittig men sen då lossnade det och han var helt underbar <3 Men taggad var han och gick bara och väntade på att få göra något. Det är Foffen det ! :)

Nu äta lite tråta jag fick av farmor och se OTH ;D Sen plugga... 


You're all I want, your all I need

Home alone för tillfället och musiken är på högsta volym. Nyss ätit lunch och nu ska jag klä på mig, alltså våran termometer visar endast 17 grader men det är ju i solen så jag kan ju bara anta att det är mkt kallare än vad den visar ! Är det kallt så ska jag massera Foffen men är det vad temomeretern våran visar så ska jag nog rida ut en sväng ;)




You're everything, everything

Nöjd :)

Ja äntligen hemma och mätt !
Första passet på holmen vart det rida Conny på kandar, det gick faktiskt bra mot slutet:) Sen Foffen på Kandar vilket gick bra, eller inte uppvärmningen men sen så:) Allt är igentligen att jag måste börja rida mera och inte bli för passiv ! Men riktigt nöjd ändå över passen. Inga bilder då mamma inte ville fota när jag red foffen :(
Sen på fredag blir Kicki träning på BRK efter holmen, åker dit med Fredrik och Hjälten. Det blir hoppning ! Tyvärr får jag inte mamma att fota för hon vill inte se, taskigt. Jag vill dock ha en film kamera... filma i stället.
Sen tänker mamma köpa mig en säkerhetsväst till fredag xD haha, vi får väll se, den ska va riktigt mjuk och skön om jag ska ta på mig en !


Nä se lite os, ducha, se lite os. I morgon ska jag göra klart svenska och lämna in den på torsdag. Ledig i morgon :D

Everytime we touch

Känner mig sjukare nu igen, inte bra men kör på. Hesse vecka nu och sedan Praktik sen efterlängtat lov! ;) Men kalix har väll 1 vecka efter boden, så kan det gå.
Nu ska jag göra mig i odrning och tagga ridning x2 i morgon.
Puss :)



Sommar & värme <3

Who you are without me


Never forget

Och svenska killarna missar finalen i sprintstafett!! Fan alltså, fan att jönsson vart sjuk... Men tjejerna är med iallafall, lite hopp om medalj i allafall. Så klart snackar jag OS som jag sitter och tittar på (nörd:D)

Sov på bussen till lule, när jag inte fick hostattack, inte kul. Aja lugn kväll i kväll med OS, pluggat lite men inge mkt.



Bild brist så bjuder på bilder på finaste hästarna:

Britney <3


Cayenne <3


Foo Fighter <3

@ school

Sitter på skolan, väntar på att idrotten ska börja om 40 minuter fast jag ska inte vara med, bara hjälpa till att bygga fram grejjer sen förhoppningsvis får jag sluta, fast jag har väll inte sån tur antar jag. Fast jag slapp allt med svenskan:) jag tänker för övrigt inte redovisa den! Aldrig i hela mitt liv och om jag får ig i kursen på grund av det så jaja. Just nu är jag så less på allt som har med skola att göra. Eftersom vi slutar tidigt i dag hade jag ju då tänk men åh då kan jag ju stanna i Lule en sväng men jag är luspank... :( det sög men blir åka hemm och försöka ta tag i att plugga sen när jag är hemma, suck

Bring you up when you're feelin' down

Vart utan internet i går kväll :( Men såg OS på kvällen och Hellner och Olsson, fan vilket lopp dom gjorde ! ;D Os Guld och Brons till dom, very good.

Dagens pass med Foffen, han vart fin i traven men han bråkade som fan speciellt i början och tittade på allt och sprang och nä men traven vart fin men galoppen kantig och knasig som han kan göra. Så går det med en vilo dag men man måste ju ha dom oxå så ;) Hesse träning Tisdag på kandar :D

Sen en sväng till BRK, vart köpa en kavaj (A) Den som jag tittat på tidigare vart det, hehe. Nu blire inte shoppa nå på ett tag, aja behövde en ny kavaj !

Nu dusch sen plugg, eller försöka, jag kom inte så lång igår.



Fatta vänta till torsdag till nästa avsnitt av vampire diaries, det går ju inte. Måste försöka hitta på youtube ! Annars överlever jag inte ! ;)


Truth, Bitter Truth

Vart på badhuset i dag, med Linda, Pejjo, Krille, Jonte, Thomas och mamma. har dykt med luft, haha men hade inga tuber på ryggen nono ! Sen simma runt lite och leka på äventyrs delen ;) Träffa Emma som jobbade i dag, gjorde ju inte det förra lördagen :)

Va förbi klubben i dag, hämta jackan :) och for sedan till stallet men han fick vila i dag, kändes så kallt...

nu ska jag plugga... Redovisning på måndag och jag har inte börjat.



It´s killing me to see you again, after all this time...


The last song

gruvar mig lite inför i morgon. Paulina sa igår att vi skulle ta ridbyxor vi inte är rädda om till ridningen, det låter ju lovande ?! Nja ...

Ska hämta ut nya ridjackan i helgen, Nian kommer till tävlingarna i boden och säljer och skulle ta med sig min tävlingsjacka. Nu ska jag bara kunna ha den oxå (A) men ska nog inte vara några problem.



Jag känner mig helt slut i kroppen, huvudet är inte med alls. Mamma ville kolla om jag hade feber i dag för hon tycker jag ska va hemma i morgon från skolan... men haha jag hade bara 35 grader, hmmm så nu blire krypa under täcket med en alvedon <33 och sova, snart!

-
OS Brons i kombinationen till Anja dagen efter kraschen i störtlopp ! Starkt gjort ;)

Bussproblem igen !

Helt slut är jag i dag. Bussen hem från kalix i dag gormade, fan vad bussarna gormar nu mera, hur som helst stod i jämtön i hundra år för bussen fick inte av hel ljusen ! Seriöst alltså...

Löshoppat en massa hästar, alla Holmen hästar utom Furre och Dagny :) och 2orna löshoppade 4 av skolhästarna vi resten ;)

Nu sitter jag och ser vampire diaries ! :)

Namnsdag

Ibland kan man bara skratta åt Foffens små påhitt, det är han i ett nötskal och kommer alltid vara.
Nä men hyfsat nöjd över dagens pass, skulle inte köra nått hårt utan skritta och trava och vart inget långt pass heller men behövde få gå ett lite lugnare pass. Nä puss på hästen :)

Inget pluggande ännu men kommer plugga i morgon på bussen, iallafall sitta och skriva lite så jag får något gjort. Sett os i kväll (A) och jag sa redan innan anja åkte hon kommer säkert åka ut och vad gör hon ? åker ut !! Eller nja kraschar mera var det väll, hehe ^^ Men typiskt i allafall.

I morgon ska jag träffa Syon och prata, sen holmen och ha löshoppning på hästarna. Hoppas vi får rida på Fredag. Maria E har ju åkt till Thailand nu som dom gör varje år, fuskit jag vill oxå till solen !



Tagga sommaren 2010, right ? ;)

Åh förövrigt har man namnsdag i dag :P Haha


Bleed American


Don´t break my heart

Jag har haft ont i kroppen efter i lördags då jag först flög sedan badade och dök så det sjöng om det. På lördag blire simma igen! Hesse gav ju tipset att simma i stället för att springa för att träna upp "dressyr" musklerna bättre. Taggar Hesse träning nu nästa vecka ;)

Ja och nu är man ledig i morgon, perfekt att få sova lite sen i lugn och ro åka och rida Foffen. Fina lilla hästen :) Men saknar min Caysa varg(31/10-08 till 4/1-10) och Britney bus(30/7-04 till 10/7-08) </3

Och just ja OS nörden har sett lite OS i dag och ja det vart en till Guld Medalj till Ferry & Sverige ! ;D 2 Medaljer och båda är guld. Mkt kul ;)


Here we go


Dry your eye

For till skolan i dag, feber och allt men jag ska vara gode mkt värre än det jag är i dag för att inte fara till stallet ;) Hade Longering(och sitsträning) inför hästskötarexamen ! Träna lite skadar aldrig och då dom som inte longera satt på hästarna och körde lite sits träning själv. Buss resa hem och rida FF som titta på allt och var ofokuserad men vart riktigt fin efter mkt jobb, tänkte bara ta det lite lugnt men han va så jobbig och kändes som... nä man måste känna hur han är för att förstå hur han kan göra ! Men det lossnade lite efter mkt sidflyttande och ryggningar, fattningar, avbrott och allt möjligt fram och tillbaka på vägen ;) Far ut en sväng i morgon oxå, vart lite mkt dressyr ute i skogen i dag.

Föresten var det väll få som missa att blogg.se gorma som tusan i går kväll. Lagomt less man vart men så är det ibland.


Nu duschen sen OS och kanske försöka plugga (A) ;)


YES

Ja nu fick sverige äntligen en OS medalj sen att det va ett guld va ju perfekt ;) Några mera ska det väll ändå bli nu då ? Haha ;)

Sjuk, Igen

Vart att va hemma i dag, när väckarklockan ringde var jag helt kallsvettig, feber och halsen kunde gå och dö ! Nu mår jag bättre men har sovit sedan till ca 1 och sedan sett lite OS sammandrag och One tree hill m.m och jag är helt slut.

Ska till skolan i morgon vad dom än säger ! För ska rida Foffen på kvällen oxå, Monica är i Uppsala och så jag har honom i morgon + onsdag och han ska inte vila då ! Han vilade i dag och om han vilar nu kommer han va helt crazy till helgen.

Nu ska jag dock börja leta rätt på papprerna jag ska ha med till praktiken som är ... borta..., och se OS nu fan ska det bli medalj och plugga ;)
Puss


Vinter OS

Idrotten är insickad och klar ! Bokredovisningen har jag skrivit ca 3 rader på (Y) orkar inge mera, sitter och ser på os men svenskarna går det verkligen inte bra för och det är knappt några me ju !
Nä man är en lite os nörd, eller ja slalom/störtlopp m.m nörd oxå ;) Tradition från kåbdalis tiderna.

Sitter och fryser, klätt på mig as mkt men nä börjar bli sjukare igen ! Fan alltså...

Facebook har segat ihop och nä nu ska jag försöka plugga vidare och kolla OS sen sova lite innan det är skola !


Alla hjärtans dag

Nu sitter ja och ser från os repriserna från nattens sändningar. Istället för att göra läxan men måste plugga i dag, ska förövrigt inte åka till Kusinerna på middag i dag, orkar inte + måste försöka plugga då så ja. Menför min skull hoppas jag verkligen att svenska redovisningarna är inte nu på måndag utan nästa ! För jag har inte börjat och jag kommer inte hinna börja med det i kväll heller tror jag...

Alla hjärtans dag är det ju idag, Love Sucks



Collide


How love should be

Börjar väll med Gårdagen; red ut på Foffen med Monica och Bayern dock flög jag men trodde verkligen jag skulle sitta kvar, apa till häst som sedan fick jobba på ordentligt! Sen badhuset och simma, dyka och leka ;) Därefter film och sen lite os tittande ;)

I dag red jag lektion för Dixie, på Kandar, gick väll ganska så bra det men kandarstången hamnar lite för nära bridongen för han har ju så liten mun och så har han några tänder som stången annars hamnar på om man skulle sänka ner det, hm. Men varm vart det då, ångrar så att jag inte tog ridbyxorna ! Nästa ridlektion på söndag blire tränsbett eller gummi så jag rider på det inför tävlingen som jag nyss anmält mig till, NERVÖS !

Men på tal om Foffen så har vi nog traglat för mycket dressyr för vi hade bommar på marken i dag och dom var livs farliga som om han aldrig hade sett bommar i sitt liv. Nä Puss på honom som seda skötte sig :)

  
  


Lite bilder från den fina vårdagen :)


Forgotten not forgiven

Gode rädda vi va på holmen i dag att vi skulle ha löshoppning på ryggen ! Dom löshoppade ju 2 hästar före vi red och dom sa åt oss at ta på halsremmen men nä vi hade inte det, tur nog jag hade ju flygit som en vante ! Men nä är någorlunda nöjd över hoppningen men jag var väll inte riktigt med men blivit osäker på senaste men efter i dag kändes det bättre ! ;)
Foffen fick ett kort pass i djupsnön, jobbigt var det men han jobbade på bra, Illuster är hemma igen och det märktes för Foffen hade fått en "fläskläpp" haha :)
Sen Årsmöte på Ab nian i älvsbyn.

Nu slänga sig på soffa framför tv och ligga där tills man går och lägger sig. I morgon plugg!


Vampire Diaries

Vart inge lule i dag, och pizza vart det i dag i stället för på lördag ;) Varken jag eller thomas orkade ställa oss och laga mat och mamma kom hem för en stund sedan så.

Holmen i dag, dom sa precis vad jag trodde på utvecklings samtalet. Sen red jag drutten och fan vad fin han kan vara ! När allt stämmer och nä behövde det dära och i morgon hoppning och jag skulle väll ha honom igen då. Äntligen när jag får hoppa någon annan än Errac nu så ska vi hoppa serie och jag tror jag kommer flyga som en vante i morgon, helt klart.

nu sitter jag och ser Vampire Diaries och av det jag sett så långt är det helt klart värt att se än! ;) Kvällen består då av dubbel avsnitt av Vampire Diaries, the Fast and the furious: Tokyo drift, Scrubs och How i meet your mother och när allt är slut kl 1 ska jag sova. Inget plugg i kväll inte, haha ;)


Love Sucks

One and Only

Då forstätter kvällen med scrubs och how i meet your mother då ;)

Resten av veckan ser ut så hära iallafall;
Torsdag: Holmen, Luleå, plugg
Fredag: Holmen, rida Foffen (hoppas ja hinner), älvsbyn, plugg
Lördag: Rida Foffen, badhuset, myskväll me pizza och gitar hero
Söndag: Rida Lektion med Foffen, plugga, bort på middag hos folk, ännu mera plugg !

plugg kan oxå läsas som sitta vid datorn och se tv men nä jag måste verkligen i helgen...

 

Längat till sommaren 2010 ! Ska bli den bästa på länge nu

I love you enough to let you go

Jag har sovit nån timme + ätit + duschat nu. Duktigt att somna i stället för att göra läxorna. Nä ska försöka börja lite nu och sen blire väll plugga lite i reklamen på 2 fast 2 furious i kväll ;)
*Bokredovisningen jag inte börjat på skulle vart klar i måndags
*Idrotts inlämningen ska in nån gång under veckan
*Vet inte när vi ska ha våran 10 min redovisning på en författare från realismen och något av deras verk men tror det är på måndag :S
*Holmen läxorna in så snart som möjligt !

  
Håret


 
Saknar knas hästen och ponny buset <3


She´s a little too good for me


Everytime you smile, I smile

Då har man provat sadlar och käkat lunch. Vart köpa en ny för hehe ca 19 000. Men vi ska sälja mina 2 dressyr sadlar så får in lite pengar dära.
Det vart den som såklart låg bäst på hästen och den jag tyckte var ändå skönast, dock kom jag inte riktigt ner i den men då beställde vi en med djupare säte och dessutom såklart är den brun som vi får hem :) Jaa jag har blivit väldigt brun av mig men det är så läskigt snyggt för det mesta ;) Och Foffen passar i brunt så.

Hon tog även med sig "dressyr tränset" för att stoppa på en extra rem så man kan då man vill stoppa på en stång där ;) Hesse ville ju se oss med Kandar på nästa träning (!) Han har aldrig i sitt liv gått på någon annat än hans vanliga tränsbett eller hans gummibett så det ska nog inte vara några problem förutom kanske att han första gångerna tycker det är lite mkt i munnen :)

            
Foffen 1:a gången <3        Caysa 2:a gången <3


Well I still believe in happy endings

Ska snart ta och hoppa i säng, är ledig i morgon och då ska vi pröva sadlar på Foffen :) Om ingen av dom 3 st vi har i stallet går att fixa till så ska jag köpa en :) Så vi får se vad det slutar med ;)


Vet inte vad skulle jag gjort utan dig


Resten av veckan är oxå planerad, nu ska det bara verksällas ! Det är ju det svåra... Nä nu se lite tv sen sova ! Puss :)

Filmklipp


Först är det Maria Eriksson på Totoola, sen kring 5:40 är det våran uppvisning på julshowen i tvåan. Haha

Tears are forming in your eyes

Vart sova ca 5 timmar i natt då, Älskar att kliva upp klockan 5 på morgonen <3
Hur som helst, Holmen - Uteritt på Errac, vart väll inte nån jätte seriös ridningn men aja. Jag är varken nöjd eller missnöjd med passet.
Utvecklings samtal på torsdag men jag vet redan vad hon kommer säga; "har du gjort inlämningsuppgifterna" och "talang är bra men vilja är bättre" Ungefär nått sånt typ kommer hon säga.

Jag är just nu väldigt trött, helt slut i benen och allmänt trött så inga läxor blir gjorda i kväll heller ser det ut som men i morgon måste jag ! Måste göra svenskan x2 och börja på holmen annars är jag körd och just ja idrotten, djup suck.


Cayenne </3
  
the end of the world it seems,
you bend down and you fall on your knees,
well get back on your feet,
don't look away, don't run away,
baby it's only life

It dosn´t hurt me

Lugn dag utan plugg har det blivit. Inte ens börjat på svenska inlämningen som skulle vart inne i dag. Men nu blire middag och sen duscha sen tv och där efter plugga, min prioritering är inte alltid bäst.

Fixat praktikplatsen, ridit foffen är någon annat jag gjort i dag :) Foffen gick det väll inte perfekt med men hyfsat fin stundvis, men jag lever på slutet av gårdagens ridpass iallafall en vecka framåt nu, haha :)


På torsdag ha rjag tänkt försöka börja se denna serie, av reklamen på tv så verkar den ändå hyfsat bra :) Så ska kolla och se om det är nå tänkte ja ;)

Vilken



eller



eller




Forever and almost Always


Header

Slängt i hop en header nu snabbt och försökt fixa till bloggen lite, men ska fortsätta sedan för nu ska jag se One tree hill som jag tror har börjat ! ;)

Bloggen vart bäldigt mörk men aja.
3 fina älskade hästar på headern, Britney, Caysa och Foffen :) <3


Over You


Vinter väder

  

Nothing is right when your gone

Behövde verkligen dagens ridpass på Foffen ! Han vart riktigt fin på slutet men i början kändes det som jag ville sitta av och bara gå hem me han, men kom åt hans svaga punkt och fick lös han. Det var länge sedan jag hade den känslan och glad att jag fick känna den igen. Nu taggar vi vidare ! :D Galopp arbete i skogen står på planeringen i morgon.

Nu har spotify äntligen börjat fungera normalt igen. Det  har gormat som fan sedan i går men finally ! :)
Och lika härligt väder ute i dag som i går, härligt värre alltså :) 


Mio

Surrender

Nu ska jag sova, har försökt pluggat lite men slutade med en chips skål och en filt framför tvn. Nya tag i morgon efter passet med Foffen.



Bra bok man läste för ändå ett bra tag sedan nu, blev just sugen på att läsa den ett varv till, haha. Men ska nog inte börja med de i kväll för nu blir sova( A) Puss :)

All at once


You're gonna need someone on your side

Sov ett bra tag ändå i dag med tanke på att planen var att kliva upp vid 9 så vart det 12 i stället. Det vettiga som gjorts i dag är att motionerat Foffen, plumsat i djupsön :) Sen snubbla han på nå och ja huvudet försvann under all snö ! Men bra gick det men då satt jag av och ledde runt honom lite innan vi gick hem då. Han hade ändå jobbat på bra så :) I morgon lektion för Dixie. Måndag har jag honom då monica åker till umeå (tror jag?) vi lunch tid, Bayern ska starta :D Mockade även i dag åt honom, även om han är jobbig och mocka åt så vill jag göra det så fort jag får chansen, när man är van att mocka typ varje dag så känns det konstigt när man inte gör det + att då åker jag inte bara dit och rider honom utan oxå gör något :) Han är så fin, så glad att jag får rida honom nu när jag inte har Caysa <3 Och på onsdag ska vi prova sadlar, så får vi se om det blir att jag köper en åt honom eller om någon av dom vi har går att stoppa om.

Snart är det Middag och innan ska jag gå upp och slå på nån tvättmaskin, sen blire plugga hela natten lång i kväll... Men jag är iallafall ledig på Måndag vilket betyder att jag bara har skola 3 dagar och bara 3 lektioner som alla är Holmen, NICE ! :)

Foffen
 
 


Regrets

Nu har jag ångest över min jävla lugg !!! Ångrar det som fan nu på efter hand, ser bara helt fel ut fast man kanske måste vänja sig lite vid den men ändå! Vill ha liten sne lugg... nästa gång ! Tänker inte lägga ut någon bild på håret i allafall, nono

Sen vill jag göra en header nu och fixa till bloggen men nä det gå inte för jag har inte photoshop på min data för min data kommer krascha om vi installerar det typ (den är för dålig, fast den är ganska hyfsad ibland) och mamma och thomas sover så kan ju inte starta upp den datan som dessutom är i deras sovrum, typiskt.


Tänkt mkt på C i dag, på nåvis kan jag inte släppa det. Jag kan inte fatta att det är över 1 månad sedan när det känns som i går, allt känns bara som mitt fel... hade jag bara ridit ut som jag ville och som jag inte vet varför jag inte gjorde så vem vet, allt hade kanske varit helt annorlunda nu.

  
 
I´m so sorry darling <3

Change

Holmen i dag vart det hoppning då, fick Errac... Vill inte hoppa honom, kan inte hoppa honom men visserligen borde jag då hoppa honom för att lära mig men jag vill inte!
+ för dagen var att vi hann allt i stallet i faktiskt god tid och hann med tidiga bussen hem :) For till frissan och färgade och klippte. Ville göra något nytt men ville köra på rött och ha kvar längden. Så vart lite mer varm röd färg än det jag brukar(fast nästa gång kör jag på det mera kalla röda färgen som vanligt tror jag ;)) och Lugg faktiskt (!), det kommer ta ett tag och vänja sig vid det. Känns och ser helt fel ut men aja. Jag var så less på gamla vanliga så måste ju testa lite nytt :)

Laddar inför i morgon då jag ska och rida Foo :)


Dagens; -14 grader hemma i vittjärv, sen när jag kolla hur kallt det var i smedsbyn så var det -28 !Sen slår det helt plötsligt om till -16, Vart ju rädd att det skulle va svinkallt när jag klev ur bilen, haha ;)

Jump then fall

Har jag gjort någon Header i dag ? Neej
Har jag gjort någon läxa ? Neej
Där imot har jag faktiskt ringt till Despina och ja fick komma och bo där 1 vecka om jag får praktiskplats där nere. Dock är det de ända vettiga jag lyckats göra i dag förutom Holmen.

Nya tag i morgon. Först holmen, sen klippa och färga håret och där efter ska jag ta tag i läxorna och allt sånt! Svenska och idrotts inlämning till måndag fast vi är lediga då ? Känner jag mig rätt kommer jag mejla in dom sent på måndag kväll.

Nu How i meet your mother, sen borsta tänderna, sen lyssna musik och surfa vidare på datan seeen sova. Ska bara upp klockan 5 i morgon! Älska

Running Up That Hill


Never wanted this, never want to see you hurt

Vart dressyr ridning i dag på holmen, hade en Fröken + kandar ! :) Kunde väll ha gått bättre men ändå hyfsat nöjd. Före passet hade man laddat upp med enerig dryck + tårta som Emilia bjöd på för hon fyllt år. Vilket resluterade i först väldigt förvirrad och ofokuserad, sen trött och sen över pigg ! Nu är jag hyper. Duktigt i know ;)

På teorin idag var det snacka om fodergrejjorna vi gjort nu och hästskötarexamen, panik. 1 April (no joke) är det dags... Blä säger jag bara.



Fröken, vissa stunder påminner hon väldigt mkt om Caysa...


it's never simple, never easy

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Sitter i Kalix och väntar på bussen ut till holmen, ska om ett tag börja palla mig mot skolan då jag måste åka där i från, bara för alla andra ska hoppa på i stan eller åka bil, självklart är jag så snäll så jag går till skolan. Som vanlig alltså att jag alltid sättet mig själv 2a... Undra om vi ska hoppa eller rida dressyr i dag, och undra om vi får se det Maria L filma i tisdags :) vill typ se det bara för att se hur det såg ut, kändes ju rätt bra på slutet i allafall. Det blir en lång dag i dag, och jag har sovit 5 timmar ungefär som vanligt alltså, suck. I kväll ska jag göra nån header och fixa lite på mina läxor har jag bestämt !

Runaway


Tierd of beeing sick

Det var skönt att sova i morse ! Sov till någon gång efter 12 och då käka jag lunch/frukost innan jag for till WF och fota Agda lite :) Mitt projektarbete.
For inte och red Foffen, orkade inte ta tag i honom då jag är sjuk, men var "tvungen" att fara till WF för det var ju skolarbete. Prata lite med Monica om praktikplats och jag ska först nu höra i Skellefteå sen Piteå, I Skellefteå har jag ju Despina som jag har för mig bor väldigt nära klubben så då kan jag ju lätt ta mig dit ;) Men ska kolla runt lite nu, i morgon haha ;)

När Farfar kom och hämta mig fick jag några nybakta hemma gjorda bullar, muuums !

"Agda"
  
  


Mums !

I want you to want me



Cheap Trick

The Worst Day Since Yesterday

Dagens början var rätt rolig. När vi kommer körandes på smedsby vägen så kommer vi till skogså korsningen där står en bil som kört rakt fram. Mammas första komentar när vi först såg bilen: "Nä är det nu pejjo?" och självklart var det ju han ! Haha, Min komentar efter vi kollat så det va bra med honom och andra bilar kom för att hjälpa han: " Skåningar ska inte köra bil i norrland ;)" Så är det bara.

Holmen gick bra men var helt slut efter passet och sen gick det utför. Bussen till Luleå gorma ! Stod på universitetet där dom sa vi ska vänta in en annan förare och byta men inte bytte vi ! Så efter ha stått där i ca 15-20 min for vi till bussgaraget ?! Där dom då skulle fylla på motorolja typ, Amen hallå typ fixa det på morgonen eller nå ?! Nä äntligen i luleå gick jag runt lite men hitta inget för vart tröttare och tröttare för varje steg så då gick jag till tandläkaren och satt där och vänta i ställe !


Nu är jag helt slut, har nyss duschat och har nu hårinpackning som jag snart ska skölja ur ;) Sen lägga mig i sängen framför tvn med en chips påse och läsk ! Tur man är ledig i morgon så jag slipper åka upp till kalix.


What Is and What Should Never Be

Arg och less. Trött på att alltid vara den som alltid försöker, försöker med något som redan är menat att misslyckas.
Börjar få lite lätt panik om praktiken, bara så där 26 dagar kvar och nä jag blir bara less.

Sen att det bara är -28 grader här gör inte livet bättre ! Jag ska på skolan i morgon så ser ut som om det blir att packa varma kläder till holmen. Luleå och shopping efter det i allafall ;) Och tandregleringen -.-

Nu fix och sen se lite tv, där efter sova. Väckarklockan är ställd på 5, underbart !



The show must go on !

Ashes of Dreams You Let Die

Fick mamma att städa ur bastun som inte andvänts på länge så nu ska jag basta ! Nice nice ;)
Sett lite One tree hill i dag :) fast på tv så gamla avsnitt då men ändå ;)

Btw mitt rum ser ut som ett bombnedslag som verkligen skulle behöva städas! Men det får bli någon annan gång i livet som vanligt ^^


We Might as Well Be Strangers

Vart att vara hemma i dag. Min hals dödar mig seriöst, alltid denna j*vla hals. Men ska vara frisk i morgon som sagt.
Men fick min julklapp i dag, haha. Bättre sent än aldrig som man säger ;) Högtalarna till datan så nu har man lite bättre ljud i allafall ;)


Solen är bara för cool här nu. Fota lite men fick inte till någon bra bild alls, orkade inte börja med inställningarna på kameran för det första så vart lite som dom vart helt enkelt. Orkar inte heller starta upp Thomas data och redigera bilderna men bjuder på en iallafall ;)


RSS 2.0