Lost along the way


 

Ego pics från i morse ;) Har nästan gett upp att platta håret nu mera, ibland så ids jag men nu får det mest vara som det är, lockigt.

Jag är förövrigt helt slut, ridlära provet gick åt helvete och vi ska ha ett v 20 nu oxå, kul ! Red gjorde vi för Paulina red Ivan och det gick väll sisådär... Nu blire iallafall Vsmpire Diaries och sen plugg! ;)

Dog nyss

Seriöst månen + älven nu = underbart !
Är så nära på att gå ut, rigga upp stativet åh fota men nää skola i morgon, prov + på fredag ska projektarbetet inlämnas och jag har gode mkt kvar... Fuck! Varför gör jag allt i sista minuten. Jag vet då vad jag ska göra på bussen till & från kalix i morgon. Plugga!! Senaste tiden har kameran mest legat och skärpat, men det ska bli ändrig på det för just nu tycks jag aldrig ha den när jag vill känns det som...

Min tanke är oxå att jag ska gå förbi på gallerian en sväng oxå när man kommer tillbaka till boden om man hinner en sväng ;) Men får väll se^^

Nu blire iallafall och läsa lite ridlära sen sooova!

114 dagar


Men det känns fortfarande som igår...

Believe in destiny


Ego bild ;)

Idag har jag än så länge inte gjort mkt, måste plugga men kan inte börja. Får daaamp då jag aldrig kommer hinna få ihop någon projektrapport !! Sen ridlära provet på holmen i morgon... skjut mig

Tanken är att jag iallafall ska till stallet i dag om jag får bestämma och gå en promenad med Foffen så han får röra på sig lite utan ryttare och sedan lite massage, smörja måste jag oxå då jag inte orkade i går, laat.
Foffisen ska iallafall få vila på torsdag & så blire nog uteritt på fredag sen hoppträning på lördag ;) nice!
Är dock inte allt för tagga för dressyr tävling, känns som om det kommer gå som i lule men aja vi tränar vidare sedan får vi väll se hur det går ;)


You can't run
No you can't hide

Mio min mio







Våran kissekatt född 2004 :)

Slut körd...

jag är inte död i allafall, men nästan...
Red Drutten på kandar på Holmen först sen Foffen på tränsbett i Boden. För Hesse då, båda passen gick väll siså där, Foffen var en fjant och spänd i traven så Hesse satt upp och red runt ett bra tag och hanfick det jobbigt ! Haha mkt häst i liten förpackning helt enkelt ;) Nä men galoppen gick mkt bra utom när vi gick över till nya ridhust i vänster varv då vi red på volten vid öppningen där det är en spegel och där var det livsfarligt att gå... alltså nästan som vanligt.
Hur som helst gjorde vi iallafall nästan galopp piruetter, det var inte perfekt men nästan iallafall och speciellt i höger galoppen som är hans bra galopp. Varför det går så lätt är för han är så himmla lätt vänd för yttersidan, bra till omhoppningsvägar ;) Mohaha. Nä nu ska vi bara träna träna träna ! När ridbanan í björns går att rida på blir börja försöka träna byten! Det måste ju gå nån gång...

Det bli sova tidigt i kväll, tack och lov att jag är ledig i morgon! Lovar att jag kommer ha träningsvärk i magen i allafall... hujja


När jag är frisk ska jag börja simträna och nu menar jag det verkligen! Ofta oxå sedan träna upp ryggen oxå så man blir lite starkare där oxå. Simma är bra bra för dressyr musklerna, bättre än springa;)


Times like these

Mår ännu lite bättre nu men misstänker att morgon dagen kommer vara hemsk. Hatar verkligen att vara sjuk men med lite alvedon och halstabletter så ska man väll ta sig igenom den dagen. Ska på skolan just pga ridningen för Hesse + extra träningen i Boden på Foffen ! Tänker verkligen inte missa det så det är bara bita ihop.



It´s times like these you learn to live again
It´s times like these you learn to love again

Vill bli frisk nu !!

I morse var det hemskt ! Vaknade kl 7 och kunde inte ligga still, smärta över allt, kallsvettades när jag hade täcket på mig och frös ihjäl när jag tog av det. Var helt skum känsla jag hade då på morgonen och kändes mer eller mindre som jag skulle spy varje gång jag hosta... Usch !
Efter nå alvedon & halstabletter så mår jag iallafall lite bättre. Ska på nå vis orka fara till kalix i morgon.

Perfekt tajming

Sjukare än senast, tar en alvedon och försöker sova nu. Har inte alls sovit bort nästan hela dagen efter hoppträningen... Detta är såsjukt dåålig tajming

I morgon: skulle behövt vara me på gympan, missat 2 gånger redan tror jag, sen skulle jag behöva få intyget på hjärt & lung grejjset så jag kan sicka in hästskötarexamen.
Tisdag: Hesse träning x2
Onsdag: Lule ( studio + eventuell shopping), rida
Torsdag: Holmen prov i ridlära
Fredag: Projektarbetet lämnas in senast (rapporten jag inte börjat på ännu...), rida x2
Sen till helgen blire nog hoppträning 1 dag kanske igen, så roligt & rida åh så som vanligt.

Nice vecka och jag är sjuuuuk. Men blir nog va hemma i morgon och försöka piggna till lite + plugga som ett cp för provet + projektarbetet!!


Nog med allt negativt, bara hoppas man blir frisk nu när allt annat faktiskt är bra !
Foffisen <3


2 bilder från Luleå tävlingen. För tillfället lider jag av ridbilder brist, haha ;)


It's in the pills

Har haft morgon i stallet & hopptränat nu. Jag är helt slut, men Foffisen var mkt fin ! :) Ryttaren dock halv sjuk & trött ! Och nu är min hals hemsk, har svin ont så nu sitter man och käkar lite halstabletter som ses på bilden.

Allt hade vart toppen om jag inte håller på att bli sjuk. Måste ju vara frisk på tisdag om jag ska orka med 2 dressyr pass för Hesse lixom!

Oh noo

Min hals i dag har inte varit på topp och den blir sämre och sämre, så antar att det är förkylning på g nu då. Har inte tid med det.
 Men nu ska jag sova, upp tidigt i morgon oxå. Sov morgon tycks inte existera i min värld.


I am flying

Fjantigare häst får man jue leta efter men han var så väldigt fin ändå. Han vart så underbar vid 2 tillfällen när han inte skyggade eller hoppa i luften xD När han blir så är han helt enkelt underbar ! Det är sånt som man lever på i flera dagar framöver.

Taggar fodring & utsläpp i stallet i morgon bitt, bygga fram kl halv 9 och sedan hoppträning ;)


You're the closest to heaven that I'll ever be

Dagen

Känt mig ganska effektiv i dag:
Buss ca 8 mil
Skola/Holmen(Red)
Buss ca 8 mil hem
Red, smörjde upp sadel, träns & stövlar, hjälpte till at ta in hästar, ge mat & natta
Sola 20 min
Promenad från Shell nästan till Garnis!
Och nu ska jag hoppa i duschen! ;) Sen blire göra hemma gjorda bio popcorn, se lite serier och sen kanske plugga oxå om jag orkar ;)


Crash and burn


Every you and every me


Katten igår morse. Han vakna när jag kom men innan jag han få upp kameran låg han ju ännu "skönare", Helt utslagen på stolen men benen utanför x) Haha lilla Mio min Mio :)

Nu ska jag snart börja dra mig mot stallet och rida Foffisen. Har i dag ridit Drutten på Kandar, även hoppat ett litet hinder med kandaret, haha nä men nöjd med passet. Han är så rolig att rida och blir ännu roligare på Kandar ;) Hann även med tidiga bussen i dag vilket var skönt åh få komma hem tidigare. Då vart det lunch på dagoberts :) Nä slänga upp en bra bra låt här, äta, byta om och dra till stallet ;)

Film från Luleå tävlingen


Som sagt kunde gått mkt bättre men i denna klass gick det lite bättre utom att jag fick driva, driva, driva. Speciellt i galoppen. Sen vart volterna lite olika stora men ja. Var iallafall våran första "borta" tävling då jag räknar med att Boden tävlingen är ju egentligen som hemma för oss även om vi inte tävlar för den klubben ;)
I första galoppen vart han dock lite busig och sedan nått avbrott, syns dock inte på filmen, hehe ;)

Dark times

this great thing that we have, don't worry about losing it, cause it's already gone.




22 April

Dagen har bestått av skola, hade holmen och vi fick veta att vi har ridlära prov på torsdag, snällt av dom att i allafall säga det ! Red i allafall Conny. Gick väll sisådär, Hesse tyckte väll det gick bra men ja... Vi hoppade ju som sagt och iallafall 2 gånger vart det dykning efter hindret. Trodde vi skulle stå på näsan men det lyckades iallafall. Sista spånget gick iallafall bra.

I kväll har jag inte pluggat, vet att jag måste men jag orkar bara inte. Sitter just nu och ser nån ful film med ännu fulare utomjordingar xD haha men kul åh få skratta lite. 
Håller dessutom på att ladda upp en film från Luleå tävlingen, från LBn som gick lite bättre för då var han inte lika rädd för allt runt omkring, suuck. Sen en massa rýttarmissar oxå men vi jobbar på det ;) Var ju bara andra tävlingen så^^ Dock segar Youtube så filmen kommer väll upp i morgon eller nå.


Shopping !


Shoppade 2 linnen från JC och ett par Converse i dag i allafall, jag som inte tänkte köpa nått...

Men just nu på önkse listan står en massa häst & rid grejjer. Bla en sadelgjord som matchar sadeln som vi nog ska köpa, hej jag önskar jag var miljonär !

I dag red jag förövrigt ut med Dixan & Millen, Foffisen var väll typ som i går. Lika rädd för "vanten" oxå, som dock inte finns kvar... Suck för hjärn spöken !

Sadlar...




Nya sadeln :) Det ljusa kommer bli mörkare med tiden, haha ;)


Ingen som vill köpa en 1 Kieffer Athena Olympic, 17", bomvidd 1 (normal) sparsamt andvänd. Köpt års skiftet 2008/2009 men inte andvänd nu sedan augusti 2009.
Nypris ca 17 000. Nu 9900kr

Nu har jag nog fått såld henri de riveln iallafall ;) och då har jag bara 3 sadlar ! :) Och äger ingen häst, haha^^

Black and white


Ni kan ju tänka er vad färg glad jag vart i dag då jag dessutom haft svart jacka med vitt kring dragkedjor och de + svart väska och svarta skor...
Dock kan jag ju säga att jag haft andra färg glada kläder i dag på mig, i studion. Haha bilder på det kommer senare! xD Modell yrket är inget för mig i allafall.


Lilla Mio har vart ute en sväng i dag :)

Tisdagar

Somnade först vid ett i går då jag låg och såg en film och käka hemmagjorda "bio" popcorn! Thomas fick nå popcorn salt av folkan xD haha. Sen var det kliva upp kl 5 för att palla sig i väg till holmen, sov på bussen mesta vägen. Sen red vi själva för Eriksson har farit iväg med 2 hästar till kottas träning och lundbäck åkte och hämtade Hjalmar på dagis, red i allafall Conny så gick väll som vanligt. Sov hela buss resan till Lule sen! Och nu har jag svin ont i skallen, sitter på bussen till vittjärv då det blir att gå 2 km som vanligt. Jippi jag älskar tisdagar!<3 väl hemma blir äta, jag e hungrig...

Måste bara säga...

Att förtillfället känns det som om inget kan förstöra detta, allt är toppen helt enkelt. Foffisen går det bra med, ny fin & bra sadel, vart i Kåbban med Josse och haft kul & åkt i perfekta backar ! Helt underbart säger jag bara och ipincip inge folk alls. Nä Just nu bara leker livet men nu är det plugga som gäller i morgon kväll. Måste lixom börja med projektraporten som ska in typ nu och ergonomi uppgiften som ska in typ nu. Gjorde inget i helgen men har bara haft det så bra så nä inte ville vi förstöra det ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Eriks nya singel Crash and burn, den är då helt ok ;) Ska väll ta och packa rid grejjerna nu då till i morgon.
Vem tror att jag kommer ha träningsverk i högra benet ? xD Haha Åkt bräda och jag svänger med högra benet så lite död + att jag övningskörde från kåbbdan hem till vittjärv, man gasar med högerbenet så just nu känns det verkligen i det ! Så kan det gå !

Hjärtat

Sadeln då :)) Jätte skön är den, man sitter där man sitter. Sedan så passa den perfekt på Foffisen då ;)  Men nä super glad och efter vi kollat så den låg bra i alla gångarter och han var mkt avspänd i rörelserna, dock var det mkt att titta på men när han skötte sig gick han som en klocka. Sen slängde vi då på ett schabrak så for jag ut och red. Då vart han gode rädd då det hängde en jävla vante i en tråd i ett träd (?!) och blåset ju så klart så första gången vi skulle förbi vart han ju vettskrämd. Så pigg vart han och samma här mkt fin men var mkt att titta på och det rasade snö och det var fåglar och människor med hundar som var ute och gick så lite ofokuserat men annars. Sen tog vi en liten galopp då oxå där det gick och kan bara säga att båda galopperna var aha upplevelser! Jätte fina fattningar och jag kunde bara sitta där och le typ, haha nä han gick så jävla bra ! Älskar denna häst <3
Världens finaste Foo Fighter !

Kicki träning nästa söndag 25/4


Hesse träning 27/4


8/5 tävling på Bergnäset ! ;)


Trött...

Jag är helt slut i kroppen, mina ben är som gele och min rygg, åh min rygg kan ju gå och dö. Nä seriöst ont över allt och det ända jag gjort är hoppat på holmen, gick inte särskillt bra, förövrigt hoppa jag Fröken.
Annars i dag har jag inte gjort mkt, suttit på bussar, vart i stallet, vart med hästarna till wf och gått på banden.
Sen när jag kom hem vart det duscha, och sedan ta glass och se lite Vampire Diaries, det räddade min kväll lixom.
I morgon kommer ny sadeln!! :D

Söndag blire Kåbdalis med Josse om allt löser sig med skjus för min del :) Men ska väll gå på nått vis ;) Så ska inte rida Foffisen Sön-mån-tis för tisdag ska han gå på vattenbandet igen men på onsdag blire nog lite dressyra i ny sadeln om allt går som det ska med den och den inte behöver justeras nå direkt då eller nå ^^ ^

Om det finns någon ute i världen som har pengar över vill jag gjärna ha bruna stövlar, brun kavaj, brunt achenträns med svängt strasspandband och inte så tjocka remmar! Och en brun hjälm. Bara så ni vet lixom :)



Almost perfect

Börjar med att säga att min sadel kommer på lördag:D normal man är och köper en dyr ny dressyr sadel till en häst man inte äger^^ aja har 3 sadlar till men 2 är tillsalu och en andvänds i stallet på mumlan :) Sen åker jag mest troligen till kåbdalis på söndag till måndag med Josse och hennes familj :) skönt att få komma bort en sväng, kul att få åka till kåbdalis och så klart att umgås med Josse oxå ;D tänkte oxå bara säga att om detta med vulkanerna, det heta (haha) samtals ämnet, jo utbrotten sänker temperaturen och nån istid hade tydligen startat pga ett. Vulkan utbrott och om det blir ny istid kommer jag skjuta mig själv! Aldrig att jag tänker frysa resten av mitt liv lixom.

Feeling good


Bara älskar våran väg hem på våren... Finns fan inget bättre, sen är det ännu roligare när mamma inte vill köra där nå mera med bilen för hon bara är rädd för att köra fast så man tvingas gå i denna sörja oxå !

Orkar inte vända bilden för jag är lat.


Finaste Foffisen idag som gick på vattenband i dag, dock var jag inte med men han skötte sig bra tydligen, alltså jobbade på bra och energiskt och gick rakt! även när det inte var vatten i, det är bra det :) Så ska gå igen på fredag och då ska jag vara med :) Bra för honom att få jobba lite utan ryttare på ryggen oxå ibland :)
Sen ska han nog få börja gå och Tisdagar & Torsdagar nu oxå :) Skönt när hästens ägare dessutom sköter rahabträning i stan;) Haha. Inte för han är skadad men det är bra träning speciellt när underlaget ute inte är bra.

Anyway får se om det blir något sommarjobb på Telia, men inte som det ser ut just nu iallafall inte i sommar så blir söka något annat men har iallafall vart dit och pratat och lämnat min CV jag kladdade ihop i går :)
Rolig dag på Studion iallafall :) Fått låna en dvd som jag ska titta på någon kväll ;)
Sen när jag blivit rik ska jag köpa en Mac, och där med basta.

Nu slänga ihop nått att säga på redovisningen om praktiken i morgon, då blire oxå fikaa ! :D

It's over

Behöver skriva av min ilska, samma person som jag skrev igår eller nå som jag kommer hata resten av mitt liv, pappa/micke... Förstår inte hur mamma står ut eller har gjort. Förstår inte att hon förlät honom för 15-17 år sedan, jag gör verkligen inte det. Han är samma jävel som han var då! Jag som inte hade gett upp hoppet men nu är den relationen över för alltid! Jag vart ledsen när jag hörde att dom skulle flytta till Göteborg men nu är jag bara glad så slipper jag riskera att stöta på honom. Fuck vad jag hatar honom!!

Åker buss även denna morgon

Sitter på en buss på väg till Luleå! Nu blire först studion sedan Telia. Vi får se vad som händer och så ;) men fuck vad jag är sliiiiiiten och trött, 3dje natten nu som jag bara slocknar i sängen med tv, lampor och allt på. Skulle inte heller tro att jag stoppar i mobilen i laddaren så blev snabbt ladda lite innan man drog hemifårn, suck jag som är 'ledig' idag xD haha

People don´t change

Dagen började med Holmen, red igenom LB:3an med Conny. Sen buss hem, äta, fara till stallet och rida ut en kortsväng på Foffisen. Han har inte gått sedan lördags så var lite tittig och så men vi gjorde mkt övergångar trav-skritt då det inte gick och göra så mkt annat pga underlaget... Våren och hösten är verkligen jobbiga !

Aja så kan det gå. Nu i kväll har jag skrivit CV & laddat kameran för i morgon blire studion med Maria sedan får vi se hur länge jag kan vara där för ska till Telia om sommarjobb, låter jätte kul men man tjänar pengar och hur mkt jag än vill flytta så nä inte ännu. Foffisen är den stora anledningen, vill inte lämna honom :) Världens finaste Foo Fighter ! <3



Sanningen kommer alltid fram.
Jag kommer hata dig resten av mitt jävla liv !
Fuck vad arg jag är nu...

Chil

Dagen har varit lugn. Har tyvärr inte pluggade vilket jag borde då projektarbetet ska in så snart som möjligt och jag har inte börjat, bad

Men hur som helst i dag har jag mest stuttit ute i solen med Kisse katten :)
I kväll blire packa men nu tv ;)


I´m Home!

Sitter just nu hemma, jag fick gå hem efter idrotten då jag hade alla mina projektarbetes saker hemma & hade hål från 12 till 2 ås jag han ju till och med me den tidiga bussen kvart över 12. Skönt för annars om jag hade vart kvar på den lektionen hade inte ens bussen gått från kalix ! Den skulle typ gå snart.

Fick iallafall G i svenska, jag förväntade mig inget annat heller så, på idrotten hade vi dans, haha men det var faktiskt lite kul ;)

Nu ta lite glass och sätta sig uppe på balkongen och chilla i solen! ;D

Pinsaamt

Snart åker bankkortet och alla andra i soptunnan! I onsdags när jag var i Lule satte larmet i några affärer igång när jag gick in! Wtf lixom. Bl.a. Till studion, som ligger i en annan affär så då kolla vi va fan den reagera på, vilket iallafall var mitt bankkort ? Och så klart när kag går på bussen i morse börjar de pipa när ja går in! Nu ska jag ju hem på nå vis oxå... Fuck vad jobbigt & pinsamt det är!! Sen fattar jag inte vad som hänt för när kag va i Lule så var det första gången det hände och bra på vissa affärer oxå...? Dö kort dö!

Life Sucks

Har jag ens börjat plugga i dag ? Naae... fan vad jag suger på att plugga.

Pics

Några bilder från dagens promenad :) Mamma fota, jag hade tänkt men nä hon ville inte hålla i hästen rädd som hon är... suck. Så bilderna vart som dom vart men finaste Foffen iallafall :) <3










Someday we'll all be together

Jag som tänkte lägga mig tidigt men vi ser ju hur det gick...
Borde dessutom ha pluggat, har lixom redovisning på måndag, inte klart
Sista april ska projektarbetet va klart, knappt börjat.
Stor suck men nu är det ett sista ryck här. Snart är det studenten lixom :D

I morgon blire gå en promenad med Foffisen, så han får röra lite på sig utan nått på ryggen. Han är ju lite öm i den pga halv dåligt liggande sadel, hårfällning, piss vädret i fredags och han råkade ha tunnt täcke ute och inget innetäcke, Han är frusen som tusan av sig. I dag efter tävlingen fick han ha inne täcke + övergångstäcket medans dom andra var otäckade men han är frusen helt enkelt. Sedan får jag lite motion i morgon oxå på köpet då ;)



someday we´ll have what we wanted

Life after you



Jag dras till akustiska låtar helt enkelt ;)

Can't deny it, can't pretend

Allt från början då, igår så kom nämligen farfar förbi med en massa hästsaker (bla ett svart träns med vitt foder som jag letat ihjäl mig efter !), giutar hero och massa spel, slalom grejjerna(dock ej skidorna & brädan men skor & hjälm). Min pappa hade lämnat av dom hos honom så. Sedan i dag fick jag veta att han och mita mest troligen ska flytta till Göteborg... Visst hatar jag den person han blivit sedan han träffade Mita men ändå lixom, han är min pappa. Och när jag blir depp över 1 sak så då kommer allt på en gång, då bryter jag ihop och tappar allt jag jobbat på att bygga upp och tvingas börja om på nytt.


But you won't get to see the tears I cry

Tävling avklarad !

Ja det gick väll inte toppen bra i dag, Fick mkt längre procent men jag är inte miss nöjd.
Plus: Skyggade inte, busade eller drog iväg som på boden tävlingen ! Var jätte fin på framridningen inför LCn( på banan vart det för spänt och han tittade mkt på allt men som sagt skyggade inte), Fokuserad
Minus: Vart öppen i formen, men heldre det än bakom hand ! Som man idag tyvärr så för mkt av..., Ingen egen framåt bjudning vilket resulterar i att jag får driva som ett cp, blir trött och orkar inte få ihop det jag drivit fram vilket då leder till lite för långa tyglar & öppen i formen.

Så är ändå jätte nöjd då jag i går sa att jag blir glad så länge vi inte får nå skyggningar åh det som i boden åh det. Sedan öppen i formen är mitt fel, jag orkar inte och då blir det så men vi jobbar på det och som sagt heldre öppen än bakom hand. För det har var problemet tidigare och Monica säger ju det att han har väldigt lätt annars för att krypa in väl mkt så.

Iallafall for vi från stallet 5 i 7 och kvart över 6 for vi från stallet. På morgonen hade Foffisen fått gå ut en kortis medans vi mockade, sedan in och knoppa och borstas och lasta :)

Sedan var vi väldigt nära att slå Pites ena allians lag ;) Så var nära en andra plats & rosett. Skilde bara några poäng! Good Work team Arktisk Hästsällskap ! ;) I Bergnäset då fan som vi rida ;)

Sen hitta jag perfekt skydd till Foffisen från hubertus. Matcha hans Träns & hans sadelgjordar, då dom är bruna och har vitt foder. Dom passa perfekt på längden men spännen va på tok för korta :/ Och i en större storlek blir dom för höga så det va synd ! Mkt synd då dom passa perfekt till honom i färgen åh det. Nåja man kan ju inte få allt.

Häst, häst, häst

Ska snart börja göra iordning för att åka till stallet. Blir trimma Foffisen, antligen på banan eller skogen. Beror på underlaget men underlaget i skogen suger såå. Ska jag rida på banan blire lektion för Dixan, annars rida ut med henne :) Hur som helst blire rida, sedan smörja upp alla grejjerna, fixa iordning allt och borsta upp hästen ordentligt ihop om att benen inte kommer vara allt för skitiga efter dagens ridpass... dock tror jag inte jag har sån tur men ajaj ;) Tvättade ju han inte alls innan förra tävlingen så^^ Knoppa blir det att göra på morgonen, det går ju fort så ska inte vara nå problems. Fast nu står hans man åt alla håll och kanter + att den är mkt längre än sist då den var ny rykt, hmm. Aja i värsta fall kör vi utan knoppar ! Vi kör ju ändå på: Svart sadel, brunt träns med silver spännen med mässing bett ;D Funkar lika bra, dock snyggare om det hade vart lite matchat men man kan ju inte få allt ;)


Världens finaste Foo Fighter ! Även om vi kommer sist på tävlingen så ser jag det bara som träning för mig själv och hästen :)

The day



I stora drag. Btw, kört häst på vatten bandet gjorde monica men jag var med + jag mocka lite då och fota Lilla Ametist :) Mitt Projektarbete.
Red gjorde jag i ridhuset, Foffisen gick mkt mkt bättre än i måndags, dock fjant som tusan för 2 st hörn i ridhuset och typ skrämde upp dom andra hästarna men förutom det mkt bra! Super nöjd :) Super nöjd över allt som gjorts i dag ;)
Åh jo har vart med Monica hela dagen, så det är hon som kört, hehe ;) Jag har ååkt ^^


Good Day

I lule vart det iallafall en bekini till sommaren inhandlad ;) Sedan ska jag tillbaka till Fotografen på onsdag och vara med på lite studio fotografering :)

Sen när jag kom hem vart allt ännu bättre då jag fått min studentklänning ! :) Passa perfekt så nu är det bara nå skor som ska hittas. Ska försöka lära mig gå i klackar då jag tror det kommer passa bäst. Men vi får se ;) Iallafall jätte nöjd med den ! :)

Nu blire chill för ska upp 7 i morgon för att åka till stallet, Monicas bil ska in på rep så hon ska ta mammas bil för vi ska köra in Foffisen till WF så vi kan rida i ridhuset & sedan tvätta ben & bläs :)


It All Comes Back To Me


Sötis Foffisen i dag :) Innan jag tog in och gav honom massage & en ordentlig avborstning, hårfällnings period lixom...

Kvällen har nu bestått av att fixa iordning lite bilder till i morgon, hitta knappt några men hitta massa andra roliga bilder ! Allt får massa tävlingar 07 och 08, från roliga stunder med ponnin & ja andra roliga stunder. Mkt roliga bilder i allafall :)

Britney ponnyn & jag 07, testade en westernsadel, hihi :) Saknar min bus ponnyn !

Ice cream

Sitter och käkar glass samtidigt som jag ser nått fult men roligt program på tvn xD
Tyvärr hade vi bara denna glass hemma

Men tack och lov hade vi iallafall cola sås ! :)

Godaste glassen är ju

Mums ! :)
Men längtar till sommaren åh jordgubbar med grädde för det är det absolut godaste som finns !

Nä fortsätta med detta sedan städa lite och fixa i ordning lite bilder till i morgon. Då blire åka till Lule! ;)


Film från 5 april



Som sagt gick inte bra men inte dåligt heller.

We´ll make it somehow

Fuck alltså... Jag startar 4a i första klassen på lördag, precis vad jag inte ville. Tidigt i första klassen är inte kul när det är 34 starter och det är 39 i andra, som jag förövrigt har startnr 13 i. Detta var inte kul längre :(
Känns för övrigt hemskt inför tävlingen om det kommer gå som dagens pass, visserligen gick det ju inte dåligt men som sagt inte bra heller för den delen, like no feeling

Försöker hitta det ljusa i det och bara ladda vidare helt enkelt. Det ska gå helt enkelt ! :)


Can't let it bring us down

For som sagt in till ridhuset i dag. Bra gick det verkligen inte men inte dåligt heller.
Kändes mest stum & men ibland kändes det bra.
Sämst var helt klart vänster galoppen ! Hujja vad jobbigt det var. Nåja nya tag sen men i morgon står vila/massage på schemat sedan onsdag ska nog Monica ta honom, antligen på lina eller rida hoppas jag ifall jag far till Lule.

Håller iallafall på att ladda upp en film på Youtube men min mamma är inte stadig på handen och har inzoomat så man bara ser en del av hästen ibland. Sedan var hälften av det som filmades ridhusbotten eller tak... eller precis när det börja gå bra så börja hon filma Dixie i stället. Sedan missa hon totalt att filma när han gick som en klocka i höger galoppen -.- Man kan inte alltid få som man vill.

Förtillfället sitter jag och stör mig som ett as på thomas tangentbord som låter som ett as när man trycker på det, speciellt mellanslag och man tycker ju som ganska ofta dära. Trög är den oxå men aja...


Som Sagt Film kommer senare i kväll ;)


Take a trip to the end of time

Kvällen börja med middag, fika & spel med Familj & nå folk här hemma. Sedan bar det av till Carro & vi gick till godis arenan & tillbaka för åh hyra film + köpa lite gott. Såg iallafall 1 skräckis sedan börja vi på en till men ingen fatta nå så bytte till en komedi ;) Iallafall mkt trevlig kväll & kul med nå omväxlande från vardagen :)
Sen hem och nu har jag sett senaste avsnittet av Vampire Diaries, sjukt bra serie alltså !! längta tills nästa avsnitt lixom ;)

Nu ska jag dock sova för i morgon blire ridhuset med Foffisen, Dixie & Grabben :)



Let's pick it up where we last left off
You know the part where we come unraveled

Memories

Haha, det var av denna andledning som jag inte tog bort min bilddagbok utan bara gjorde den hemlig för alla. Men hursom helst nu sitter jag och kolla på gamla bilder åh så vad jag skrivit. Inte lite kul detta alltså, HAHHA jag skrev en gång i tiden att jag älskar min data ! Ojoj vad ny den måste ha varit då xD Åh allt kring ja allt, roligt allt var då...

Bjuder på några gamla ego bilder från 08 xD



Men nä tror jag ska ta och sova nu ? Vore en bra idée nästan lixom bara ;)


True love never dies

Ligger just nu och planerar veckan för Foffisens motion innan tävlingen. Det är minde än 1 vecka kvar nu, blir glad vi tar oss igenom programen utan några miss öden ! Sedan får han ju gärna gå som sist, ja dom stunder han gick bra ;) Haha


Finaste Foo Fighter <3


Finaste Cayenne <3


Finaste Britney <3


Save me from me


Don´t bring me down again

Igår va jag lite duktig, efter ja vart åh solat så gick jag ända från Shell till järnvägs övergången vid heden, nä den heter väll trångfors bron, men iallafall den bro som jag kallar heden bro. Då vet alla vilken det är va ? ;)
Fast sedan på kvällen vart det läsk & chips sen somna till en film.

I dag har jag vart åh ridit Foffisen. Riktigt fin i dag, tills han fick av mig igen... less jag blir men mest på mig själv som suger så mkt att jag flyger av när han pallnitar. Men nu kan jag skylla på att en jävla traktor körde bakom, för den hade vänt åh den plogade åh då kom marken fram vilket vart mkt läskigt och det vart snöklimpar på sidan. Jag hatar vintern, bara massa snö, skotrar, skidåkare åh massa som är farligt.

Nu ska jag vara "nyttig" och käka pizza till middag. Muums :)

2 April

I dag har man sovit, gode länge innan man for till stallet och ut en sväng på en pigg & tittig Foo Fighter som vilat i 2 dagar. Flög faktiskt av 1 gång men det var nära flertalet gånger efter det men då var jag snabbare än han och sa åt honom ! Han vet precis vad han ska göra & är nå grymt snabbt när han gör det. Hade inga större krav utom att han skulle gå frammåt, formen fick vara som den var i dag för vet hur han är när han har vilat och det var i dag ingen idée att gorma med honom kan jag ju säga så. Men galopp fattningarna satt riktigt bra vilket alltid var något ;)
Planerat lite för kommande vecka med honom och som det ser ut blire nog in till ridhuset 2 gånger. Paddocken kommer nog inte gå och rida på nu ett tag, tyvärr... Våren är en jobbig period.

Sen har jag anmält mig till Bergnäset tävlingen. Pite kommer ja inte åka till då det bara är regional och har inte löst regional licens. Kanske kommer lösa det men beror lite på hur det går nu ;)


I made it

Tjohooo! Klarade faktiskt hästskötarexamen, men det kunde ha gått tok mkt bättre mm godkänt vart det iallafall ;) det som i slutändan faktiskt betyder nått! :) nu har jag vart förbi lilla fölet och foffisen som fick vila även i dag, kändes så tungt att fara ut i dag lixom. Verkar som om de flesta ska festa i kväll men själv blir det en mysig hemma kväll och tidig kväll för nä jag är inte lite trött! I morgon står motionera foffisen och börja trimma inför Lule, sola, sedan hade ja ju som velat fara åh simma nu nån dag, eller kanske fara ut och konditionsträna med intervaller, själv alltså utan häst. Tungt men behövs. Konditionen är inte så bra sedan måste man springa bort lite tårta som man käkat i kväll.

RSS 2.0