It´s like you and me forever

Börjar med i går, Foffisen hade sår på båda framknäna och lite ner, på baksidan :( For ut och skritta då, och i dag ser de mkt bättre ut så for ut och jogga lite. Dock utan skydd då dom ligger mot såret typ. Inge kul då han e så skvättig och så men aja de fungerad. Får se hur de blir på hoppningen i morgon :/ Vill helst int ha utan skydd då!
Ozzy red ja int i går för då va hans ägare och red men i dag for vi ut på en skritt tur :) Han är så söt.

I dag har ja dock vart mkt effektiv! Körskolan, arbetsförmedlingen, lule till polisen och fixa passet och shoppa 2 linnen och lite små grejjer ;) Sen då stallet, så förtjänade en lugn kväll i dag oxxå :) tyvärr utan sällskap då alla dragit dissen!

Men snart drar jag ! Eller nää 6 juli bilar vi ner till Stockholm för att flyga till London dagen efter! :D:D Sen flyger vi hem den 12 och bilar upp igen :) Thomas ville bila för de skulle bli billigare -.- jag ska fan sova hela vägen ner och upp! Så allafall den 13 kommer vi hem och ska försöka satsa på att vara me på Norrskenets tävlingar den 17-18 (Monica ska hålla igång Foffen), Dixie tycker vi ska rida LA! Men vetefan... vet inte ens va de e för klasser än för proppen har int kommit ut :( Nåja den kommer väll snart ^^


Kommentarer
Postat av: sannaa

du kunde ha frågat mig, :( haha okej, lite random men ändå, for old times ;D

2010-06-18 @ 23:58:21
URL: http://indeeed.blogg.se/
Postat av: Carro

MEN SNART KMR JAG HEM : DD "snart" ..... MISS U <3

2010-06-19 @ 12:38:45
URL: http://caaaarrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0